У Росії реклама в інтернеті зросла на 31%, на кабельному телебаченні – на 15%

12 Травня 2010
19935
12 Травня 2010
13:02

У Росії реклама в інтернеті зросла на 31%, на кабельному телебаченні – на 15%

19935
У Росії реклама в інтернеті зросла на 31%, на кабельному телебаченні – на 15%

Сумарний обсяг реклами у російських ЗМІ у першому кварталі 2010 року сягнув 46 млрд рублів (з урахуванням ПДВ), що на 5% більше, ніж було в аналогічний період 2009 року. Такі підрахунки провела Асоціація комунікаційних агентств Росії.

 

Станом на 12 травня Національний банк України встановив курс російського рубля до гривні на рівні 2,6106 грн за 10 руб.  Отже, у перерахунку на національну валюту обсяг російської реклами склав 12 млрд грн.

 

Найбільшого зростання, за даними АКАР, досяг інтернет (+31%, зокрема +16% банерна реклама та +42% - контекстна). Також позитивний тренд простежується у  кабельно-супутниковому телебаченні (+15%).

 

Найбільших втрат (-11%) зазнали рекламні видання.

 

Загалом ринок телевізійної та зовнішньої реклами зріс на 5%, а обсяг реклами у пресі та на радіо не змінився. 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19935
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду