Віталій Портников став головним редактором телеканалу ТВі

11 Травня 2010
11971
11 Травня 2010
22:11

Віталій Портников став головним редактором телеканалу ТВі

11971
Віталій Портников став головним редактором телеканалу ТВі

Віталія Портникова, ведучого програми  «Правда», призначено головним редактором телеканалу ТВі, повідомляє прес-служба каналу.

 

«Сьогодні глядач отримує новини звідусіль - з блогів в мережі, з програм спеціалізованих каналів, з інтернет-видань...Тому головним для телевізійника стає грамотна і об'єктивна презентація новин, пояснення того, що відбувається в країні і світі», - наголосив Віталій Портников під час розмови із журналістським колективом.

 

Нагадаємо, до жовтня 2009 року посаду головного редактора ТВі обіймав Євген Кисельов, який причиною свого звільнення з телеканалу назвав «тиск одного з акціонерів». Після того, як Кисельов залишив ТВі, посада головного редактора лишалася вакантною. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11971
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
логопед
5105 дн. тому
надо в оформлении канала теперь использовать слоган "ТВi - канал для неудачников"
Наблюдатель
5105 дн. тому
Ну эта компашка (Княжицкий/Портников) не одного инвестора обобрали. И все их начинания кончались одинаково.)) Жаль ТВі
достойно
5105 дн. тому
ведущий на радио, которое нигде не принимает, главред газеты, которая нигде не продавалась и теперь - галвред канала, который никто не смотрит. Поздравляю, виталий!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду