«Україна» планує підписати угоду з Шустером до кінця травня. На проект очікують зміни

11 Травня 2010
19616
11 Травня 2010
14:50

«Україна» планує підписати угоду з Шустером до кінця травня. На проект очікують зміни

19616
«Україна» планує підписати угоду з Шустером до кінця травня. На проект очікують зміни

ТРК «Україна» планує продовжити співпрацю з «Савік Шустер студією» на осінній сезон, однак формат програми буде дещо змінено. Про це ТК сказав генеральний директор ТРК «Україна» Вальдемар Дзікі.

 

За його словами, сьогодні контракт з продакшном ще не підписано, однак  укласти нову угоду компанії планують до кінця травня.

 

«Ми майже закінчуємо розмову про те, як будемо формувати осінь з Савіком. Я думаю, що буде щось нове, будемо щось змінювати. Але ми хочемо продовжити співпрацю з Савіком Шустером, і ми його бачимо, як  сильного партнера для нашого програмування на осінь. І я не думаю, що тут будуть якісь проблеми. Але оскільки ми зараз у переговорному процесі, сказати стовідсотково я не можу», - сказав він.

 

Окрім цього, на новий сезон канал планує і запуск політичного проекту Андрія Данилевича. Нагадаємо, 20 травня  стартує його проект  «Відкритий доступ». Однак, за словами пана Дзікого, цей проект - лише пілотна серія програм, яка складатиметься  з 3-4 випусків.

 

«Ми хочемо подивитись, як реагуватимуть наші глядачі на цю форму. Якщо реакція буде хороша, то програма вийде  у повноцінному режимі. Треба шукати  різні форми для політичних ток-шоу. Тому що, на мою думку, Данилевич дуже  хороший і талановитий ведучий, з яким ми плануємо працювати, і довкола нього хотілося б побудувати цікаву програму», - сказав Дзікі, зауваживши, що на каналі також розглядають кандидатури інших ведучих для  проектів нового сезону.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19616
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
micka
5122 дн. тому
виявляється данилевич мало того, що ведучий, та ще й хороший, та ще й талановитий! оце так фантасмагорія!
64F
5122 дн. тому
Как Дзики разбирается в ведучих мы уже видели с оксаной Зиновьевой. Дзикого гнать от принятия кадровых решений!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду