detector.media
11.05.2010 14:50
«Україна» планує підписати угоду з Шустером до кінця травня. На проект очікують зміни

ТРК «Україна» планує продовжити співпрацю з «Савік Шустер студією» на осінній сезон, однак формат програми буде дещо змінено. Про це ТК сказав генеральний директор ТРК «Україна» Вальдемар Дзікі.

 

За його словами, сьогодні контракт з продакшном ще не підписано, однак  укласти нову угоду компанії планують до кінця травня.

 

«Ми майже закінчуємо розмову про те, як будемо формувати осінь з Савіком. Я думаю, що буде щось нове, будемо щось змінювати. Але ми хочемо продовжити співпрацю з Савіком Шустером, і ми його бачимо, як  сильного партнера для нашого програмування на осінь. І я не думаю, що тут будуть якісь проблеми. Але оскільки ми зараз у переговорному процесі, сказати стовідсотково я не можу», - сказав він.

 

Окрім цього, на новий сезон канал планує і запуск політичного проекту Андрія Данилевича. Нагадаємо, 20 травня  стартує його проект  «Відкритий доступ». Однак, за словами пана Дзікого, цей проект - лише пілотна серія програм, яка складатиметься  з 3-4 випусків.

 

«Ми хочемо подивитись, як реагуватимуть наші глядачі на цю форму. Якщо реакція буде хороша, то програма вийде  у повноцінному режимі. Треба шукати  різні форми для політичних ток-шоу. Тому що, на мою думку, Данилевич дуже  хороший і талановитий ведучий, з яким ми плануємо працювати, і довкола нього хотілося б побудувати цікаву програму», - сказав Дзікі, зауваживши, що на каналі також розглядають кандидатури інших ведучих для  проектів нового сезону.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY