«Детектор медіа» запускає новий проект – «Детектор медіа»

30 Квітня 2010
7873
30 Квітня 2010
21:39

«Детектор медіа» запускає новий проект – «Детектор медіа»

7873
«Детектор медіа» запускає новий проект – «Детектор медіа»

Новий мультимедійний проект «Детектор медіа» «Детектор медіа» - для і про журналістів і не тільки. «Детектор медіа» виготовлятиме власні програми й інтерв'ю, а також збиратиме найцікавіші уривки з українського телепродукту. Відомі журналісти й інші цікаві особистості вестимуть на новому підсайті «Детектор медіа» свої відеоблоги. Вже знайомі нашим читачам програми «Рентген» і «Телятина» виведено в окремі розділи на підсайті.

 

Одним із найголовніших напрямків роботи «ВідеоТеКи» буде проект «Майстер-класи», реалізований за підтримки Міжнародного фонду «Відродження»: він дає журналістам змогу самовдосконалюватися без зайвих витрат грошей і часу. У цій рубриці ми збираємо професійні поради людей, котрі мають хорошу журналістську практику і вміють ділитися своїми знаннями, навичками, вміннями й маленькими професійними секретами. Поступово ми залучатимемо до проекту дедалі більшу кількість таких профі і розміщуватимемо на цій сторінці дедалі більшу кількість їхніх відеотренінгів.

 

Надмета цієї рубрики - зібрати велику «енциклопедію» професійних порад на всі випадки життя від якомога більшої кількості професіоналів - репортерів, операторів, редакторів, ведучих, режисерів.

 

«Детектор медіа» запрошує до співпраці в цій рубриці всіх, хто має достатній професійний досвід, бажання й уміння поділитися цим досвідом із колегами.

 

Якщо у вас вже є записані тренінги або ж ви хочете запросити нашу знімальну групу відвідати ваші курси, лекції для і про журналістів, операторів, ведучих і дикторів - пишіть на telekrytyk@gmail.com.

 

Ми стартуємо з бета-версією «ВідеоТеКи». Наперед дякуємо за всі пропозиції стосовно покращення ресурсу (їх можна надсилати за вказаною електронною адресою).

 

Проект «Детектор медіа» розвиватиметься і в соціальних мережах:

http://www.facebook.com/pages/VideoTeKa/117350528288557

http://videotk.livejournal.com/

http://twitter.com/videotk

http://vimeo.com/videoteka

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7873
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду