detector.media
30.04.2010 21:39
«Детектор медіа» запускає новий проект – «Детектор медіа»

Новий мультимедійний проект «Детектор медіа» «Детектор медіа» - для і про журналістів і не тільки. «Детектор медіа» виготовлятиме власні програми й інтерв'ю, а також збиратиме найцікавіші уривки з українського телепродукту. Відомі журналісти й інші цікаві особистості вестимуть на новому підсайті «Детектор медіа» свої відеоблоги. Вже знайомі нашим читачам програми «Рентген» і «Телятина» виведено в окремі розділи на підсайті.

 

Одним із найголовніших напрямків роботи «ВідеоТеКи» буде проект «Майстер-класи», реалізований за підтримки Міжнародного фонду «Відродження»: він дає журналістам змогу самовдосконалюватися без зайвих витрат грошей і часу. У цій рубриці ми збираємо професійні поради людей, котрі мають хорошу журналістську практику і вміють ділитися своїми знаннями, навичками, вміннями й маленькими професійними секретами. Поступово ми залучатимемо до проекту дедалі більшу кількість таких профі і розміщуватимемо на цій сторінці дедалі більшу кількість їхніх відеотренінгів.

 

Надмета цієї рубрики - зібрати велику «енциклопедію» професійних порад на всі випадки життя від якомога більшої кількості професіоналів - репортерів, операторів, редакторів, ведучих, режисерів.

 

«Детектор медіа» запрошує до співпраці в цій рубриці всіх, хто має достатній професійний досвід, бажання й уміння поділитися цим досвідом із колегами.

 

Якщо у вас вже є записані тренінги або ж ви хочете запросити нашу знімальну групу відвідати ваші курси, лекції для і про журналістів, операторів, ведучих і дикторів - пишіть на telekrytyk@gmail.com.

 

Ми стартуємо з бета-версією «ВідеоТеКи». Наперед дякуємо за всі пропозиції стосовно покращення ресурсу (їх можна надсилати за вказаною електронною адресою).

 

Проект «Детектор медіа» розвиватиметься і в соціальних мережах:

http://www.facebook.com/pages/VideoTeKa/117350528288557

http://videotk.livejournal.com/

http://twitter.com/videotk

http://vimeo.com/videoteka

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY