Прокуратура просить ЗМІ нести їй відео- та фотодокази хуліганства депутатів

29 Квітня 2010
23814
29 Квітня 2010
17:10

Прокуратура просить ЗМІ нести їй відео- та фотодокази хуліганства депутатів

23814
Прокуратура просить ЗМІ нести їй відео- та фотодокази хуліганства депутатів

28 квітня Прокуратура міста Києва порушила кримінальну справу за фактом хуліганства, вчиненого групою окремих народних депутатів України 27 квітня в сесійній залі Верховної Ради під час пленарного засідання, за ч. 2 ст. 296 ККУ. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу столичної прокуратури.

 

Правоохоронці просять представників засобів масової інформації «надати у найкоротший строк повний відеозапис та фотографії зафіксованих вами подій у сесійній залі Верховної Ради України 27 квітня 2010 року. Ваша інформація є дуже важливою для повного, всебічного та об'єктивного проведення досудового слідста у порушеній кримінальній справі».

 

Інформацію слід надавати до Прокуратури міста Києва за адресою: вул. Предславинська, 45/9, каб. №106, тел. 050-99-405-99.

 

Як повідомляла ТК, у сесійній залі Верховної Ради 27 квітня почала працювати слідчо-оперативна група, яка збирала матеріали подій, що відбулися під час ратифікації угоди про Чорноморський флот. Приводом для проведення слідчої перевірки стали публікації в ЗМІ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23814
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
..
5131 дн. тому
Может, сообщат состав "группы отдельных народных депутатов", в отношении которых возбуждено дело?
читаДтч
5131 дн. тому
Я там был, снял всё отлично! Обязательно постараюсь принести все материалы со скоростью прямо зависящей от моей веры в честность следствия и неизбежность наказания виновных!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду