Після повідомлень у ЗМІ в Раду прийшли слідчі

27 Квітня 2010
22094
27 Квітня 2010
18:49

Після повідомлень у ЗМІ в Раду прийшли слідчі

22094
Після повідомлень у ЗМІ в Раду прийшли слідчі

У сесійній залі Верховної Ради працює слідчо-оперативна група у складі працівників столичної прокуратури і міліції, які збирають матеріали щодо подій, які відбулися 27 квітня. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-секретаря прокурора міста Києва Мирославу Мушку.

 

«На даний час створена і працює слідчо-оперативна група, до якої входять працівники прокуратури міста Києва, Головного управління МВС України у місті Києві. Проводяться необхідні слідчі дії, зокрема, оглядається сесійна зала Верховної Ради», - сказала вона.

 

Приводом для проведення перевірки, за її словами, стали повідомлення, оприлюднені в ЗМІ про події, що відбулися у Верховній Раді.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22094
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Squall
5148 дн. тому
А щось відомо про те, що Тараса Петріва затримали під стінами ВР?
Squall
5148 дн. тому
А щось відомо про те, що Тараса Петріва затримали під стінами ВР?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду