Юрій Плаксюк: штат ОДТРК можна скоротити на 20%

30 Квітня 2010
28148
30 Квітня 2010
11:25

Юрій Плаксюк: штат ОДТРК можна скоротити на 20%

28148
Юрій Плаксюк: штат ОДТРК можна скоротити на 20%

Голова Державного комітету телебачення і радіомовлення Юрій Плаксюк попросив керівників регіональних державних телерадіокомпанії оптимізувати управління і переглянути кадровий резерв. З таким дорученням він звернувся до них 22 квітня на виїзній колегії Держкомтелерадіо у Львівській області.

 

Як уточнив пан Плаксюк на прес-конференції 29 квітня, штат ОДТРК можна скоротити на 20%. «Є такі резерви», - додав він.

 

«Уявіть собі: комерційна компанія має 120 працівників і забезпечує 24 години мовлення. Компанія державна має за 300 штиків і 2,5 години власного мовлення та 8-10 годин загальнонаціонального. Так історично склалося, що в генеральних директорів ОДТРК по п'ять заступників, а є регіони, де по 6-7 заступників!», - навів він приклади невмотивовано великих штатів.

 

Юрій Плаксюк засудив практику, коли родичі генерального директора ОДТРК працюють в структурі управління компанії. «Я сказав, що треба припиняти сімейний підряд у компаніях. Щоб після свят його і близько не було», - наголосив він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28148
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Телезритель
5121 дн. тому
Местные коммерческие телеканалы львиную долю эфирного времени ретранслируют центральные каналы, которые в свою очередь крутят не свой продукт, а сериалы, фильмы, концерты и др. покупные передачи, которые к тому же повторяются по несколько раз в день, а иногда и на разных каналах. Телеканалы просто заполняют свой круглосуточный эфир, практически не производя собственной продукции. Хотя доля собственного продукта в программе государственных телеканалов может быть даже больше, чем у коммерческих.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду