Новий канал на осінь готує шоу «Україна сльозам не вірить» (ДОПОВНЕНО)

25 Квітня 2010
23722
25 Квітня 2010
23:59

Новий канал на осінь готує шоу «Україна сльозам не вірить» (ДОПОВНЕНО)

23722
Новий канал на осінь готує шоу «Україна сльозам не вірить» (ДОПОВНЕНО)

На Новому каналі восени стартує проект «Україна сльозам не вірить», учасники якого змагатимуться у вокальних та акторських здібностях. Про це оголосила ведуча Маша Єфросініна в ефірі «Фабрики зірок. Суперфінал» 25 квітня.

 

Переможець проекту у якості нагороди отримає головну роль у музичному фільмі Костянтина Меладзе. Як було оголошено, цей фільм матиме «усі шанси потрапити на "Оскар"».

 

Кастинги на шоу стартують 26 травня. Вони пройдуть у 6 найбільших містах - Києві, Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Донецьку та Львові.

 

Як повідомила 26 квітня прес-служба Нового каналу, проект вироблятиме компанія Friends Production, яка нині виготовляє для телеканалу «Фабрику зірок. Суперфінал».

 

За словами директора з маркетингу Нового каналу Максима Дибенка, на кастингах шукатимуть людей, які володіють вокальним, танцювальним та акторським талантами для виконання двох головних ролей - хлопця і дівчини, а також одного персонажа старшого віку на роль другого плану. До фіналу потраплять 15 претендентів (по п'ять на кожну роль), які й стануть учасниками шоу.

 

Музичний фільм, який буде знятий за участю переможців шоу, має вийти на екрани України та Росії вже у 2011 році.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23722
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
barada
5086 дн. тому
тупа ідея...Вже б краще запустили Фабрику 4 чи Шоу близнюків...
satyr
5086 дн. тому
бу-га-га фільм миладзе - на Оскар :) хоча шанс, звісно має. Як і стати патріярхом всєя русі :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду