detector.media
25.04.2010 23:59
Новий канал на осінь готує шоу «Україна сльозам не вірить» (ДОПОВНЕНО)

На Новому каналі восени стартує проект «Україна сльозам не вірить», учасники якого змагатимуться у вокальних та акторських здібностях. Про це оголосила ведуча Маша Єфросініна в ефірі «Фабрики зірок. Суперфінал» 25 квітня.

 

Переможець проекту у якості нагороди отримає головну роль у музичному фільмі Костянтина Меладзе. Як було оголошено, цей фільм матиме «усі шанси потрапити на "Оскар"».

 

Кастинги на шоу стартують 26 травня. Вони пройдуть у 6 найбільших містах - Києві, Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Донецьку та Львові.

 

Як повідомила 26 квітня прес-служба Нового каналу, проект вироблятиме компанія Friends Production, яка нині виготовляє для телеканалу «Фабрику зірок. Суперфінал».

 

За словами директора з маркетингу Нового каналу Максима Дибенка, на кастингах шукатимуть людей, які володіють вокальним, танцювальним та акторським талантами для виконання двох головних ролей - хлопця і дівчини, а також одного персонажа старшого віку на роль другого плану. До фіналу потраплять 15 претендентів (по п'ять на кожну роль), які й стануть учасниками шоу.

 

Музичний фільм, який буде знятий за участю переможців шоу, має вийти на екрани України та Росії вже у 2011 році.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY