detector.media
22.04.2010 13:30
СТБ придбав формати American Idol, Biggest Loser і «Танці з зірками»?

Під час телеринку у Каннах СТБ придбав формати American Idol та Biggest Loser. Цю інформацію видання Media Business Reports ТК підтвердив голова правління каналу Володимир Бородянський.

 

За його словами, розпочати виробництво проектів планується або в цьому, або у наступному році, з орієнтацією відповідно на весняний чи осінній сезон.

 

American Idol - це талант-шоу для співаків каналу Fox, основою для якого став британський формат Pop Idol (як раніше повідомляла ТК, переговори про купівлю Pop Idol у 2007 році вів «1+1»).

 

Biggest Loser - проект британської компанії Reveille, в якому учасники втрачають вагу на очах у глядачів.

 

Нагадаємо, формат Biggest Loser минулого року купував канал «Інтер». Однак, за словами пана Бородянського, термін володіння каналу правами закінчився.

 

Коментар стосовно того, чому «Інтер» так і не створив власного проекту за форматом Biggest Loser, ТК сподівається почути від прес-служби «Інтера».

 

Як пише Media Business Reports, СТБ також став власником фортаму ВВС «Танці з зірками». Цей формат ще у 2006 році придбав канал «І+1» і випустив ефір три сезони цього талант-шоу.

 

Однак інформацію щодо цього проекту Володимир Бородянський не коментує: «Поки що не скажу, прийде час і ви все дізнаєтесь».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY