Проти журналістів чинять найбільше злочинів

17 Квітня 2010
18973
17 Квітня 2010
20:45

Проти журналістів чинять найбільше злочинів

18973
Проти журналістів чинять найбільше злочинів

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов запевняє, що всі злочини щодо журналістів, пов'язані з їхньою професійною діяльністю, жорстко контролюються. Про це повідомляє УП з посиланням на Інтерфакс.

 

«Щодо журналістів поставлені на жорсткий контроль усі події», - підкреслив міністр у суботу в інтерв'ю журналістам під час відвідування навчального центру військової частини Внутрішніх військ МВС в селі Нові Петрівці Київської області.

 

«Ви піднімаєте такі гострі факти з громадського життя, що викликають негатив у тих людей, які б хотіли про це промовчати», - зазначив глава МВС, звертаючись до присутніх журналістів.

 

Тому, за його словами, журналісти можуть бути «потенційним об'єктом якоїсь протиправної дії».

 

При цьому Могильов підкреслив, що останнім часом таких подій, пов'язаних безпосередньо з журналістською діяльністю, досить багато, і припустив, що раніше, можливо, про це не так відкрито говорили.

 

У свою чергу, радник глави МВС Костянтин Стогній повідомив, що аналіз подій, що відбуваються в Україні, засвідчив: найбільше відбувається злочинів, пов'язаних із журналістами, а також надзвичайних подій за участю особового складу.

 

«Ми проаналізували: по особовому складу і журналістам більше всього злочинів. Зараз намагаємося зрозуміти, чому так», - додав Стогній.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18973
Читайте також
20.04.2010 09:03
Отар Довженко
3 609 672
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ели-пали
5126 дн. тому
На когось з журналістів замахи, а тих, хто племінник або син КОГОСЬ, та ще й член партії-переможця (у даному випадку Партії регіонів), призначають/обирають у 25 років головами райрад престижних районів. Останній випадок — Харківщина, Куп’янськ, 17 квітня, 2010 рік. То ж які тоді журналісти герої, коли вони такі самі учасники корупції і кар’єристи?!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду