Держкомтелерадіо пропонує свій архів фільмів про війну комерційним мовникам

16 Квітня 2010
20774
16 Квітня 2010
17:12

Держкомтелерадіо пропонує свій архів фільмів про війну комерційним мовникам

20774
Держкомтелерадіо пропонує свій архів фільмів про війну комерційним мовникам

Державний комітет телебачення та радіомовлення пропонує комерційним телекомпаніям скористатися своєю фільмотекою. Про це він повідомляє на своєму сайті.

 

Держкомтелерадіо готовий надати для показу всім охочим ТРК 23 художні та документальні фільми про Другу світову війну виробництва студії «Укртелефільм» та Національної телекомпанії України.

 

Ретроспектива цих стрічок, за інформацією комітету, також запланована до показу перед Днем Перемоги в ефірі державних телерадіокомпаній.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20774
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Да!
5130 дн. тому
Да, micka! Дайош Микимауса и Аватара!
micka
5132 дн. тому
ну та - спочатку "пропонує" добровільно, потім - добровільно-примусово, потім обов'язково під страхом втрати ліцензії. через рік-два на всіх каналах буде совдепівська труха, потім лебл*дине озеро, класична музика і час від часу виступ президента про те, що ми семимильними кроками от-от підійдемо до процвітання, яке через 5 років вже пообіцяв цушко у програмі шустера у цю пятницю.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду