«Інтер» та «Квартал-95» запускають проект «Пороблено в Україні»

12 Квітня 2010
22766
12 Квітня 2010
17:38

«Інтер» та «Квартал-95» запускають проект «Пороблено в Україні»

22766
«Інтер» та «Квартал-95» запускають проект «Пороблено в Україні»

Наприкінці квітня на «Інтері» вийде спільний проект каналу та  «Студія Квартал-95» - «Пороблено в Україні». Цю інформацію ТК підтвердили у прес-службі каналу.

 

«Пороблено в Україні» - розважальний проект, в якому «весело та з гумором будуть перезніматись  відомі відеокліпи, рекламні ролики та фільми».

 

Зйомку нових версій відео займатиметься режисерська група під керівництвом кліпмейкера Алана Бадоєва.

 

«Глядачів чекає програма з «дорослим» бюджетом, якісним постпродакшином, приправлена іронічним гумором, притаманним «Студіїї Квартал-95», - йдеться у інформації прес-служби.

 

Вестимуть програму Володимир Зеленський та Валерій Жидков. У обладнану як виробничу студію запрошуватимуть учасників оригінальних відеоробіт для показу та обговорення нових версій кліпів, підготовлених «Студією Квартал-95». «Це можуть бути новий відеокліп на відому пісню гостя, спеціально знятий рекламний ролик за його участю, або короткометражний фільм - все що завгодно, жодних суворих обмежень не має», - зазначили у прес-службі каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22766
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дина
5127 дн. тому
канешна, теперь президента критиковать страшно... лучше безопасные темы... почувствуйте разницу!
провідіца Стелла
5128 дн. тому
трололо, присушка та приворот на "Інтер"
некрасиво не ссылаться
5128 дн. тому
няня уже об этом давным давно написала
Lom
5129 дн. тому
Я які гарні прізвища ведучих! Вот каму живьоцца вєсєло на Украінє!
Поезд ехал на Бердичев
5129 дн. тому
Хех, кто б сомневался, что 95-й поползет в маргинес. Теперь, поди, со сцены так партию и правительство не покривляешь, как при ненавистных оранжах-украинизаторах ...
nik.mr
5129 дн. тому
опять большая разница?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду