«Пороблено в Україні» взяла частку 34,49% за загальнонаціональною панеллю

26 Квітня 2010
25141
26 Квітня 2010
15:25

«Пороблено в Україні» взяла частку 34,49% за загальнонаціональною панеллю

25141
«Пороблено в Україні» взяла частку 34,49% за загальнонаціональною панеллю

Прем'єра проекту «Пороблено в Україні» на «Інтері» 24 квітня о 20:30 за загальнонаціональною панеллю GFK (аудиторія 18+) мала рейтинг 13,2%, частку - 34,49%.

 

У містах з населенням понад 50 тис. осіб (аудиторія 18+) показники були вищими: рейтинг 14,71%, частка 38,38%. Як наголошує прес-служба телеканалу «Інтер», за цією панеллю й аудиторією «Пороблено в Україні» стала найрейтинговішим продуктом квітня на українському телебаченні, випередивши «Україна має талант! - 2» від 2 квітня (частка 36,4%) та «Вечірній квартал» від 3 квітня (частка 31,8%).

 

В цілому в суботу частка «Інтера» за загальнонаціональної панеллю (аудиторія 18+) становила 20,23% (у містах «50 тис.+» - 20,16%) та майже вдвічі перевищує частку «1+1» (12,22% та 9,22%), який посів друге місце.

 

Як повідомляла ТК, «Пороблено в Україні» - розважальний спільний проект телеканалу «Інтер» та «Студії Квартал-95», у якому перезнімають в гумористичній манері відеокліпи, рекламні ролики та фільми.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25141
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
tka4enko
5128 дн. тому
На мій суб'єктивний погляд, "Велика різниця" і близько не лежала від "Пороблено в Україні". "Пороблено в Україні" - мабуть, найкращий інтерівський продукт. Принаймні перший випуск цієї передачі.
Іа
5128 дн. тому
Пародія на Ступок та "Тараса Бульбу" Бортка - просто розрив аорти! Молодці. Мабуть, це якийсь недогляд менеджерів "Інтера", щоб в переддень візитів московських гостей так познущатися над ідеологічною машиною "старшого брата" (може, вони побачили там тільки знущання над нашим комплексом меншовартості?). Остап Ступка теж отримав по заслугах. Щось підказує, що наступний випуск "Пороблено" справді невідомо коли буде.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду