detector.media
30.03.2010 18:48
Щомісячна «Велика різниця по-українськи» стартує на ICTV з 10 квітня

10 квітня ICTV розпочинає регулярний показ шоу «Велика різниця по-українськи». Про це повідомляє прес-служба каналу. Проект виходитиме раз на місяць у суботу о 19:35.

 

 Нагадаємо, прем'єра проекту пройшла на каналі у новорічну ніч. З огляду на високі показники проекту, канал вирішив продовжити зйомки.  

 

Вестимуть проект, як і раніше, Іван Ургант та Олександр Цекало.

 

Незмінними залишаться і рубрики шоу: скетчі, пародії у студії, учасниками яких стануть не тільки актори, а й зіркові гості. Однак з'являться і нові рубрики: зокрема, «скетч із зіркою», де відомі люди з'являються в абсолютно несподіваних амплуа. Першими на експеримент погодилися ведучі телеканалу ICTV - Андрій Куликов («Свобода слова»), Костянтин Стогній («Надзвичайні новини», «Країна має знати») та Микола Луценко («Погода»), які співатимуть реп.

 

Окрім цього у шоу вийде пародія на «Україна має талант» - «Рим має талант», новий формат програми «Давай одружимося» - «Давай розлучимося», концерт «Фабрики зірок» у Бердянську та зустріч в аеропорту олімпійської збірної України після повернення із Ванкувера.

 

Прес-служба каналу особливо наголошує, що над проектом працює команда українських акторів, режисерів, продюсерів, декораторів, гримерів, костюмерів, пастижерів, стилістів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY