detector.media
26.03.2010 16:45
Ігор Федорів іде з посади директора ТВО «Новини» НТКУ

Ігор Федорів з 1 квітня  залишає посаду директора ТВО «Новини» НТКУ. Цю інформацію він підтвердив ТК особисто.

 

«Ще тиждень тому я прийняв рішення звільнитися з Національної телекомпанії України, про що одразу повідомив нове керівництво. Мене попросили залишитись ще до кінця місяця. Сьогодні про своє рішення я повідомив колектив новин», - розповів він ТК.

 

Щодо своїх подальших планів, то пан Федорів сказав коротко «життя покаже», подякував колективу та відзначив свої досягнення й професіоналізм нових керівників

 

«Вважаю, що на цьому етапі я своє завдання виконав. Я пропрацював на цій землетрусній посаді три з половиною роки. За цей час вдалось зробити багато. Ми змінили обличчя новин, якісно змінили зміст, вивели у вищу лігу програму "Точка зору", зробили кілька виборчих марафонів, які цілком успішно конкурували з аналогічними проектами на комерційних каналах», - пояснив Ігор Федорів причини звільнення.

 

За неофіційною інформацією ТК, новини Першого має очолити Олександр Пантелеймонов, екс-шеф-редактор «Свободи на "Інтері"» (2008 - 2009).

 

Проте генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф відмовився підтвердити цю інформацію «Телекритиці», зауваживши, що офіційне представлення нового керівника новин має відбутися в понеділок.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY