Видавець ELLE запустив мультимедійний проект для жінок Be

26 Березня 2010
20912
26 Березня 2010
16:39

Видавець ELLE запустив мультимедійний проект для жінок Be

20912
Видавець ELLE запустив мультимедійний проект для жінок Be

Одна з найбільших французьких медійних компаній Lagardère створила новий проект Be. Вона називає його першим у світі медіабрендом, створеним за принципом 360°.

 

Як повідомляється на офіційному сайті Lagardère, Be орієнтований на жінок, яким «дещо за 30». Він включає в себе щотижневий журнал, сайт, додаток для iPhone, теле- та відео програми на каналах Virgin 17 та Lagardère Entertainment, що входять до групи Lagardère, Web-радіо та свій власний плейлист на Virgin radio. Під назвою бренду також буде відкрито е-бутік (інтернет-магазин).

 

 

 

Перший номер журналу вийшов у світ 19 березня. Зі 172 сторінок 60 у ньому займає реклама. У планах видавця - досягти накладу у 160 тис. копій.

 

 

 

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20912
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5148 дн. тому
Чому на обкладинках жіночих журналів напівголі жінки?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду