Уряд звільнив з Держкомтелерадіо Білоуса і Шевченка та призначив Дмитра Кравченка

24 Березня 2010
18074
24 Березня 2010
17:04

Уряд звільнив з Держкомтелерадіо Білоуса і Шевченка та призначив Дмитра Кравченка

18074
Уряд звільнив з Держкомтелерадіо Білоуса і Шевченка та призначив Дмитра Кравченка

Кабінет Міністрів України на засіданні 24 березня звільнив двох заступників голови Державного комітету телебачення та радіомовлення - Миколу Білоуса і Василя Шевченка. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив в. о. голови Держкомтелерадіо Олександр Курдінович.

 

Микола Білоус працював заступником голови Держкомтелерадіо з вересня 2009 року. Василь Шевченко - з 2005 року, а до того, з 2004 року, був першим заступником голови.

 

Натомість заступником голови комітету уряд призначив Дмитра Кравченка.

 

Дмитро Кравченко з 2005 по 2007 рік  працював першим віце-президентом Національної телекомпанії України. З лютого 2007 обіймав посаду директора фінансово-економічного департаменту Держкомтелерадіо. З вересня 2009 року керував апаратом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18074
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Для Вікторії
5138 дн. тому
Так, між іншим: у Кравченка дві вищих освіти - юридична і економічна. Може, дійсно, молоді та освідчені й будуть нормально керувати державою.
007
5138 дн. тому
Кравченко - мощный парень. Его уважают все, с кем он работал и работает. Жесткий и справедливый. Курдинович будет за ним, как за каменной стеной.
вікторія
5139 дн. тому
Это уже не кадры, это -кадрюччо.. Странные изломы картеры у этого Кравченко. Из завхозов - в зам.министры. Скоро кухарки будут управлять государством. Круто. Или с доверенными людьми пану Курдиновичу будет легче тырять?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду