Наталія Мосейчук і журнал «Главред» перемогли на «Людині року – 2009»

21 Березня 2010
10709
21 Березня 2010
19:25

Наталія Мосейчук і журнал «Главред» перемогли на «Людині року – 2009»

10709
Наталія Мосейчук і журнал «Главред» перемогли на «Людині року – 2009»

Ведуча телеканалу «1+1» Наталія Мосейчук, за результатами голосування експертів всеукраїнської програми «Людина року - 2009» визнана «людиною року» в номінації «журналіст року у сфері електронних ЗМІ», а журнал «Главред» названий «журналом року».

 

Як повідомляє УНІАН, такі результати були оголошені 20 березня ввечері в Києві в Національному палаці «Україна» на 14-й урочистій церемонії вручення премії «Людина року - 2009».

 

Всього почесним званням «Людина року» в різних номінаціях було удостоєно 17 відомих українських діячів. Зокрема в номінації «меценат року» кращим виявився голова правління міжнародного фонду «Єдиний світ», народний депутат, член Комітету з питань свободи слова та інформації Едуард Прутнік.

 

Разом із тим, за рішенням журі програми «Людина року - 2009», спеціальної премії був удостоєний президент творчого об'єднання АМІК, ведучий КВН Олександр Масляков.

 

Про подбробиці церемонії читайте на «Дусі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10709
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
для гурманов
5185 дн. тому
"...депутатку від Партії регіонів Ірину Бережну було названо лідером в номінації "Нова генерація року" (читай УП) Еще вопросы по поводу "людыны року" и способа попадания туда есть?
2 фэ и Карлсону
5185 дн. тому
наивные вы люди, господа хорошие... "людына року" с самого начала была бизнес-проектом и никто особенно этого не скрывал, поэтому никакие эпохи тут ни при чем. хто на дворе хозяин, под того и пляшут. это кто, добкин протеже юща? чтой-то сильно сомневаюсь. посмотрите на список остальных номинантов... но и не стал бы я тут шашкой размахивать, что все премии купленные. если бы и "телезвезду" покупали, то всех своих давно бы обилетили. а так там на 90 % россияне бал правили, с народной любовью ничего не поделаешь:)))
фэ
5185 дн. тому
Ткаченко совсем разорился, сначала Мазур купил премию, теперь моське.
Карлсон
5185 дн. тому
Ні, це підсумки 2009 року. Це все бездарні герої бездарної епохи Ющенка. А про героїв-2010 дізнаємося за рік. Не думаю, що вони будуть кращими.
порадуемся
5186 дн. тому
Журналист року Мосейчук, мер року Добкин и меценат року Прутник! Вот они, лучшие люди эпохи Януковича!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду