Данилевич, Стогній і Цеголко – лауреати «Людини року»

19 Січня 2009
10604
19 Січня 2009
11:38

Данилевич, Стогній і Цеголко – лауреати «Людини року»

10604
Данилевич, Стогній і Цеголко – лауреати «Людини року»
Телеведучі Андрій Данилевич («Інтер»), Костянтин Стогній (ICTV) та Святослав Цеголко (5 канал) стали лауреатами у номінації «Журналіст року» загальнонаціональної прогрми «Людина року-2008», повідомляють «Українські новини».
 
Лауреатами у номінації «Газета року» стали «КоммерсантЪ», «Комсомольская правда в Украине» та «Спорт-экспресс в Украине», у номінації «Журнал року» - «Інвестгазета», «Караван историй Украина»  та «Профиль».
 
«Програма передбачає присудження титулу «Людина року» найбільш видатним особистостям України, які досягли значних успіхів у найважливіших для держави сферах професійної і громадської діяльності», - йдеться у повідомленні.
 
Напередодні урочистої церемонії вручення премій тринадцятої загальнонаціональної програми «Людина року» члени Вищої академічної ради програми шляхом таємного голосування визначать володарів титулу «Людина року – 2008» (по одному з трьох-чотирьох лауреатів у 16-ти номінаціях програми).  Урочиста церемонія відбудеться 21 березня о 16.00 у Палаці «Україна».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10604
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Не адвокат
5549 дн. тому
Почитав ось всі коментарі - на з'їзд жовторотих журналюжок схоже.Як же всім подобається гидити номінантів.Вам це задоволення приносить,оргазм отримуєте ? І Ліхман,і Данілевич спочатку ведучі,а вже тоді журналісти,а точніше інтерв'юери.Цеголко,власне,до них тепер також відноситься(хоча освіта в нього професійна).А Стогній - і ведучий,і журналіст досить вузької спеціальності,тому не зовсім зрозуміло,чому він потрапив до номінації. А всім любителям "погнати" і поплювати жовчю - спочатку подумайте,що Ви самі робите і наскільки якісно,а вже тоді засуджуйте інших (особливо стосується журналістів і всіх ТВ-шників).І для дуже вибагливих:зазвичай,коли людина дивиться новини,її не дуже хвилює,чи по етикету у ведучого застібнутий піджак,чи запнувся він під час стендапу(закид в сторону Данілевича),або занадто старається(комусь Ліхман не догодив).Панове,головне - те,про що вони говорять,а не як вони з суфлером працюють.Заслуга і Ліхмана,і Цеголка,і Данілевича в тому,що вони зацікавлені тим,що говорять.І тому кожен з них кращий за багатьох інших своїх колег типу "голова,яка просто читає". Поважаю їх всіх ! І тому не поливаю іх та інших брудом,що і Вам раджу робити. Всім щастя-радості.
5580 дн. тому
Стогний - очень последовательно хитрый парень( само собой "какие подметки").Что визуально, что ментально- плохо.Я не против амбициозных Данилевича и Цеголко- куда лучше приспособленцев из старого времени.
Алёна редактор
5580 дн. тому
Ни Данилевич ни Цеголко и в подмётки не годятся Стогнию. Даже если найти какие-то изъяны у Стогния на него хоть приятно смотреть и ухо его голос не режет как от других выскочек-ведущих.
5580 дн. тому
Критиковать можно всех и каждого, понравилась мысль" о слабеньком- кстати- за тридцать лет парню- мальчике Лихмане"( Леша напоминает некогда такой же визуально тщедушненького Ткаченко с проборчиком и подозрительно умным личиком- с рвением правды...дурацкой речью... Журналисты вообще ходят массово - с канала на канал- подозревая , у нас память на лица плохая.А Данилевич против толстого полковника и астеничного Лихмана- просто идеально ведет Итоги.
зритель
5581 дн. тому
наконец-то "Человек года" стал похож на более- мениее правдивый проект. Хотя, как по мне, с Цеголкой перебор. Я бы не хотел, чтбы наши телеведущие были на него похожи.
??
5581 дн. тому
І що він зробив такого найдостойнішого? Його кримінальні новини "крутіші", аніж кримінальні новини на десятку інших телеканалів? чи його документально-пізнавальні дослідження "фонтанують" інтелектом? мабуть, щось я недодивився у творчості "товаріща полковніка"...(((
Сергій
5581 дн. тому
Кості Стогнію Респект! Він найдостойніший!
5581 дн. тому
да, якщо порівнювати з "метром телеведучою" Гаманною то звичайно Данилевич просто красавець навіть краще Юсупової...а якщо серqозно то цьому хлопчиську дуже далеко до Колодія. До речі на плюсах теж слабенький хлопчик читає підсумки тижня. Він так старанно вимовляє кожне слово просто смішно.
тіна
5581 дн. тому
нормально веде подробиці тижня, не треба перегинати. не гірше, ніж гомонай вела подробиці російською. а от до формату політичного ток-шоу ще дійсно не доріс. данілевич, кидай свободу, бо скоро від тебе як журналіста нічого не залишиться
Влад
5581 дн. тому
Данилевич рулит!!! Особенно после пятничной ( фирташевской) "Свободы" 16.01. ДАНИЛЕВИЧ!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
зміна номінації
5581 дн. тому
Пропоную змінити номінацію Данилевичу : "Журналіст-ганьба року" Він подробиці тижня веде запинаючись, незграбно і це просто читаючи суфлер. А в прямому ефері без суфлера та інтервью - це просто позор.
Кутєпов
5581 дн. тому
{CENSORED}. ДАНІЛЄВІЧА!!!!! Джинсо{CENSORED}! От {CENSORED} унилає.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду