Куликов став журналістом року

27 Березня 2011
8900
27 Березня 2011
14:20

Куликов став журналістом року

8900
Куликов став журналістом року

Ведучий ток-шоу «Свобода слова» на телеканалі ICTV Андрій Куликов став журналістом року у сфері електронних ЗМІ за пiдсумками загальнонацiональної програми «Людина року - 2010». Як повідомляє «Інтерфакс-Україна», церемонія нагородження відбулася 26 березня в Національному палаці культури «Україна» у Києві.

 

Водночас газетою року стала «Известия в Украине».

 

А ведуча ток-шоу «Віра, надія, любов» на Першому національному Тетяна Цимбал стала лауреатом спеціальної премії за багаторічну роботу в галузі телебачення, повідомляє прес-служба Національної телекомпанії України.

 

Нагадаємо, «Людиною року - 2009» у номінації «журналіст року у сфері електронних ЗМІ» визнали ведучу телеканалу «1+1» Наталію Мосейчук, а журналом року - «Главред». Спеціальної премії був удостоєний ведучий КВН Олександр Масляков.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8900
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Маша
4800 дн. тому
ураааа))) уважаю жюри :)
Газетний
4800 дн. тому
Куликов!!! Дуже правильно, справедливо. Високопрофесійний, толерантний, інтелігентний. Хоч з цього приводу на фоні загального бедламу можна порадіти. Щиро вітаю, Андрію!
телезритель
4800 дн. тому
Против Шустрика этот Мямлик, конечно, слабоват. Зато свой. А на безрыбье, как говорится...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду