Оголошено конкурс на посади гендиректорів КДР ТРК, Донецької та Тернопільської ОДТРК

3 Березня 2010
17729
3 Березня 2010
18:17

Оголошено конкурс на посади гендиректорів КДР ТРК, Донецької та Тернопільської ОДТРК

17729
Оголошено конкурс на посади гендиректорів КДР ТРК, Донецької та Тернопільської ОДТРК

Державний комітет телебачення та радіомовлення України оголосило проведення конкурсного відбору на посади генеральних директорів Тернопільської ОДТРК, Донецької ОДТРК,  Державної організації «Київська державна регіональна телерадіокомпанія», повідомляє офіційний сайт комітету.

 

Прийом документів проводиться протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу.

 

До участі у конкурсі допускаються особи, які є громадянами України; вільно володіють державною мовою; мають повну вищу освіту; займають (займали) посади керівника підприємства, установи.  А не допускаються особи, які визнані в установленому порядку недієздатними; мають судимість; позбавлені права займати відповідні посади в установленому законом порядку на визначений строк та в інших випадках, установлених законами.

 

Держкомтелерадіо для висвітлення проведення конкурсного відбору на посади генеральних директорів Тернопільської, Донецької ОДТРК та КДР ТРК запрошує представників ЗМІ.

 

Конкурс проводитиметься   15 квітня 2010 року о 10 годині за адресою: м. Київ, вул. Прорізна, 2, зал засідань.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17729
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ss
5173 дн. тому
сорі, ПИРОЖКА. букву при наборі пропустив.
ss
5173 дн. тому
так-с... це значить, що Пиржка (Волинска ОДТРК) залишають на посаді? а він, щоб ви знали, самий «довгоживучий» зі всіх. газетяр газетярем. таки вперед ногами його з кабінету винесуть.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду