Київський міжнародний фестиваль реклами почав прийом робіт

2 Березня 2010
14588
2 Березня 2010
11:45

Київський міжнародний фестиваль реклами почав прийом робіт

14588
Київський міжнародний фестиваль реклами почав прийом робіт

Київський міжнародний фестиваль реклами розпочав прийом конкурсних робіт. Реєстрація робіт на офіційному сайті фестивалю триватиме з 1 березня по 23 квітня. Самі заходи 11-го КМФР проходитимуть у Києві 26-28 травня.

 

Головою креативного журі КМФР цього року став Франк Допхайте (Frank Dopheide), керуючий директор «Grey Німеччина». Разом колегами по креативному журі він визначатиме долю нагород конкурсів Film, Press, Outdoor, Radio на 11-му КМФР, а крім цього, саме Франк Допхайте вирішуватиме долю гран-прі фестивалю.


Франк Допхайде в рекламному бізнесі вже понад 20 років має нагороди London International Advertising Festival, New York Advertising Festival, ADC New York, ADC Germany, Epica, Cresta, Cannes Lions, Clio, Montreux. Працював у Grey, BMZ (Publicis), Red Cell (WPP). У 2004 році Франк повернувся до Grey на посаду керівника. Сьогодні агентство входить до топ-10 креативного рейтингу Німеччини. У 2006 році Франк був членом тележурі в Каннах.

 

Загалом на 11-му КМФР працюватимуть 10 складів журі: креативне, рекламної майстерності, дизайну рекламних комунікацій, графічного дизайну, інтерактивне, медіа, PR, маркетингових сервісів, рекламних кампаній, преси.

 

Члени журі оцінюватимуть роботи в 14 конкурсах:

A. Film / Рекламний ролик

B. Press / Реклама в пресі

C. Outdoor / Зовнішня реклама

D. Radio / Радіореклама

E. Film Craft / Відеомайстерність

F. Press Craft / Майстерність у друкованій рекламі

G. Radio Craft / Майстерність у радіорекламі

H. Communication Design / Дизайн рекламних комунікацій

I. Graphic Design / Графічний дизайн

J. Interactive / Інтерактивна реклама

K. Media projects / Медіа-проекти

L. PR projects / PR-проекти

M. Marketing Services projects / Проекти маркетингових сервісів

N. Advertising Campaigns / Рекламні кампанії

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14588
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду