Перший національний 1 березня оновив графіку

1 Березня 2010
14508
1 Березня 2010
14:33

Перший національний 1 березня оновив графіку

14508
Перший національний 1 березня оновив графіку

Перший національний 1 березня змінив графіку, повідомляє прес-служба НТКУ.

 

У графіці збережено офіційний колір каналу - бірюзовий на білому фоні.

 

«У графіці каналу закладена також українська символіка від часів Трипілля до сьогодення. Лейтмотивом 30-секундної заставки є сходи, які символізують перехід від витоків і зародження української культури до наших днів», - пише прес-служба.

 

Щодо рекламних  заставок, то, як ідеться в релізі, їх виконано в оригінальному українському стилі, «героями» яких є суто українські образи, зокрема соняшники, гарбузи, снопи та вулики.

 

 

 

Гаслом заставок є «Мій дім - моя фортеця», тому вони демонструють історичні фортеці та храми різних міст та регіонів України - Києва, Харкова, Кам'янця-Подільського та Криму.

 

Новий вигляд мають також заставки новин Першого національного, які витримано в офіційному кольорі каналу, а з кожним посекундним відрахунком показують сходи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14508
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Парамон
5178 дн. тому
зачем платить нормальные деньги за качественный продукт, если можно его сделать силами аматоров, а деньгу положить себе в карман....
ДУСЯ
5179 дн. тому
2 Михасьо: Скажіть, а хто це "родненький братик", який "вже вирив йому ямку і чекає, коли Вася сам туди скоче ...". По секрету) І про це хтось уже говорить чи це ваші здогадки?
babay
5179 дн. тому
To пані Стебельська: пані Христино, вибачте, якщо мій пост зачепив Вас особисто - просто Ваша стаття тут таки поруч надрукована - гріх було не процитувати. Я розумію, що графіка, мабуть, від Вас особисто не залежить. Просто, коли читаєш Вас, починаєш вірити в те, що щось таки міняється на краще на Першому національному, а потім бачиш гарбузи - і розумієш, що сподівання - марні... Це ж все не від бажання з"їсти чиюсь печінку, а від бажання побачити, нарешті, щось справжнє і сучасне на єдиному державному каналі. Вся ця нова графіка доводить дітям і молоді тільки одне - українське = сільське (і мова також). Так цю думку нам ще Радянська влада прищепляла. Ш прищепила дуже гарно - маємо тепер якихось дивних "роійськомовних" українців. Невже не можна було оголосити конкурс серед молодих українських дизайнерів на кращу графіку для Першого Національного - люди б старалися не за гроші, а за славу - а ви б отримали якісний сучасний продукт, бо від вуликів, вибачте, всю країну вже нудить, хоча, звісно, бджоли не винні...
Михасьо
5179 дн. тому
Ілащук вже давно сидить на валізах, "тирить" направо і наліво все, що можна "стирити" ... Він, як вірний "Лакей" Юлії Володимирівної майстерно маніпулює людьми, грішми, стосунками ... Його каденція буде мати кінець разом з каденцією ЮВТ. А от про наступника п.Ілащук навіть не здогадується... Його "родненький братик" вже вирив йому ямку і чекає, коли Вася сам туди скоче ...
Христина Стебельська
5179 дн. тому
для babay//01.03.2010 21:20:55 : Я Вас обожнюю! Ви найемоційніший дописувач у моєму житті. Які образи! Живе емоційне дійство - хоч видавай словник телекритика. Ми "сповнені оптимізму" від такого аналізу - аж поплавки почервоніли. Правда. Наш милий зубастик, як дожуєте редакторську печінку, я запрошую Вас на коктейль з парасолькою.
Mokridi
5179 дн. тому
Телекритика не знает, когда снимут Илащукаи кого продвигают в новые президенты НТКУ?
KOBLIA
5179 дн. тому
Ілащука ще не "пішли"з Каналу - а він вже "ненавидить" свого наступника ... Аж гарбуза виставив на весь екран, по-справжньому, по-телевізійному, правда, якось по-жлобськи... Мабуть, тому що сам Жлоб !!! Головку треба лікувати, Вася ...
babay
5179 дн. тому
Ну, звісно ж, у нас же більше нічого немає, крім соняшників, гарбузів та вуликів.... Нам більше немає чим пишатися... От цікаво, на французькому державному ТБ на заставках - сир, вино та Ейфелева башта? А на Британському - дощ, Біг-Бен та футбол? Ну, і, якщо наслідувати логіку нашого ТБ, то у Росіян, звісно ж - ведмеді, балалайка та Кремль! Коли у ХХ! столітті діячам на державному ТБ нічого іншого за гарбузи в якості образу країни (причому, зауважте, пані Стебельська тут же в іншій статті пише - думка Першого національного - то є позиція держави) на думку не спадає, нема чого чекати патріотизму від глядачів - мало хто хоче ототожнювати себе з отим провінційним сільським "українством". Таке враження, що продовжується совкова політика насадження образу "веселих та миролюбних хохлів-селюків" самим же таки "хохлам". От і думаєш - чи то спец-диверсія українофобів. чи то, справді, на Першому Національному працюють якість повністю відірвані від світу рептилії з 70-х рокі минулого століття. Або ще, правда, може бути таке, що це чийсь племінничок (синок), який вчора закінчив якийсь мухосранський "універститет дизайну" по-блату розробляв :)
Юра
5179 дн. тому
совок фарева...
Саша
5179 дн. тому
Приємні теплі кольори) Промо ені подобається, а там побачимо))
marusia
5179 дн. тому
Краще би працівників оновили... І керівництво...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду