Помер актор Владислав Галкін

27 Лютого 2010
22968
27 Лютого 2010
20:46

Помер актор Владислав Галкін

22968
Помер актор Владислав Галкін

У Москві помер актор Владислав Галкін, повідомляє сайт «Вести.ru». Медики вважають попередньою причиною смерті актора гостру серцеву недостатність і панкреатит. 38-річний актор був знайдений у своїй квартирі, розташованій на Садово-Спаській вулиці.

 

Раніше у правоохоронних органах підтвердили, що причиною смерті актора Владислава Галкіна став серцевий напад. У січні Владислав Галкін побував у Боткінській лікарні з підозрою на запалення підшлункової залози.

 

Владислав Галкін - заслужений артист Росії, знявся у 40 фільмах. Дебютом у кіно для нього стала роль Гекльберрі Фінна у стрічці Станіслава Говорухіна «Пригоди Тома Сойєра і Гекльберрі Фінна». Тоді йому було дев'ять років. У більшості фільмів Галкін грав роль чоловіка-захисника. Остання його робота - головна роль у телесеріалі «Котовський», показ якого на телеканалі «Россия-1» починається 1 березня.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.wordpress.com

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22968
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Fisherman
5193 дн. тому
Деньги и слава, это вообще ничего и главное, ничего в этой жизни не решает, если нет мира в душе, нет гармонии с самим собой...и ещё много моментов которых мы не знаем про его жизнь. Если деньги в вашей жизни решают всё, вы пустой человек. Он был не выдающимся, но хорошим актером. Пусть земля ему будет пухом! Очень жаль, очень...
olegators
5193 дн. тому
Парни, угомонитесь. Хороший был АКТЁР!!! Помяни ЕГО!
Зуля
5194 дн. тому
Хороший был актер, яркий. А ошибки есть у каждого человека.
Г.Б.
5194 дн. тому
Отвечаю за преображенского. Хорошему русскому парню Галкину не хватало УМА. Именно такой емеля-дурачек и был любим нашим недалеким зрителем. Земля ему пухом...
ДимОК
5194 дн. тому
2 преображенский. По делу пиши, а после моей смерти говорить ничего не нужно будет) Лучше ответь на вопросы в моём предыдущем посте: чего не хватало Галкину в этой жизни?
преображенский
5194 дн. тому
димок, CENSORED или попроси снять свой гребаный комент с кавычками, или про тебя после твоей незаметной миру смерти, так же, как и незаметной жизни, не скажут ни фига! такой уже трезвенник - чисто путин
ДимОК
5194 дн. тому
Не любил никогда этого "актёра". И зачем он спился? Ведь всё у него было: и деньги, и слава... и работа хорошая...
petja
5194 дн. тому
Жалко, що наші кумири ідуть з життя так рано...(((. Світла йому пам'ять
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду