Януковичу шукають модерного прес-секретаря

26 Лютого 2010
20947
26 Лютого 2010
14:14

Януковичу шукають модерного прес-секретаря

20947
Януковичу шукають модерного прес-секретаря

Адміністрація Президента планує оголосити конкурс на посаду прес-секретаря президента України Віктора Януковича. Про це сказала заступник голови Адміністрації Президента Ганна Герман в коментарі ІМК, пише Pro.UA.

 

«Я думаю, ми оголосимо конкурс. Будемо шукати людину модерну, цікаву, це повинен бути талановитий журналіст, який вміє швидко і ефективно працювати», - сказала вона.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20947
Читайте також
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
marusia
5189 дн. тому
Нє, треба брати Панюту. От де бабло побєждаєт зло. І па-русски гаварить научилось. Як буде треба - і "фєню" вивчить.
Юлія
5191 дн. тому
Дусю візьміть!
нате й мою
5192 дн. тому
Хотя лучшее всех Наташа Моськачук, с глубоким секс-по-телефонным голосом, томным взором и на все готова, на все, абы в прайме. Возьмите Мосейчук, не пожалеете, она так отработает, что не отгоните от корыта палками!
нате й мою банічку
5192 дн. тому
Нє, наймодерновіший Андрюша Данілєвіч! І таке воно добросовісне, і таке працьовите! Піховшек смалить у куточку, бо Андрюша- нова формація! Дайош Андрюшу!
HR-манагер
5192 дн. тому
Катю Осадчую берите. Подходит по всем параметрам! На озвучивание текстов выступлений - Вася Илащук.
Л.
5192 дн. тому
Денис, чьо ты ее не удавил там где-нить...
аватар
5192 дн. тому
Я считаю, что под все эти критерии блестяще подходит Анна Николаевна Герман! И действительно, чего там прозябать в администрации под Левочкиным? Надо быть поближе к вождю. Как был во время предвыборной кампании тот же Левочкин. Глядишь, со временем поменяются местами. В подтверждение цитата Герман: "я люблю pаrler (говорити - фр.), я люблю зустрічатися з журналістами". Может, она уже себя и подразумевает?
Микола Єременко
5192 дн. тому
Пропоную Лапікурву зробити. Він модерний та має досвід.
Пастор Шланг
5192 дн. тому
Однозначно це Пiховшек. Надзвичайно модерновий журналiст! Показав себе достойно в етерi УТРяк ведучий, це було неймовiрно блискуче!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду