ПРОМО: Дуся шукає модерного прес-секретаря для Януковича

4 Березня 2010
18292
4 Березня 2010
12:20

ПРОМО: Дуся шукає модерного прес-секретаря для Януковича

18292
ПРОМО: Дуся шукає модерного прес-секретаря для Януковича

Дуся дізналася, що новообраному главі держави Віктору Януковичу необхідний прес-секретар.  У своєму коментарі заступник голови Адміністрації Президента Ганна Герман не приховувала: «Будемо шукати людину модерну, цікаву, це повинен бути талановитий журналіст, який вміє швидко і ефективно працювати».

 

Після такого брифу Дуся за власною ініціативою розгорнула кампанію з пошуку гідного фахівця.

 

Найпершою на оголошення про вакансію відгукнулася претендентка під кодовим ім`ям Юлія Іванівна, уродженка села Порічного Городоцького району Львівської області. «Маю добрі контакти з багатьма журналістами («Газета по-українськи», «Газета по-київськи», телеканал «Інтер», «УНІАН»), молода та перспективна», - підкреслює кандидатка. До закінчення конкурсу вона заборонила оприлюднювати своє прізвище та фото.

 

З нею конкурує Свірко Юрій Вікторович. «Я успішно працював на радіо і ТБ, в агентствах і газетах, лишилося задля різноманітності створити якийсь журнал адміністрації президента чи літературний альманах "Банкова, 2 - Банкова, 11"», - пише він Дусі у резюме.

 

Ще одна претендентка на заявлену позицію взагалі назвалася «Стрільцем і Змією».

 

Дуся продовжує свою нелегку працю з пошуку модерних прес-секретарів. Конкурс триває.

 

Надсилайте свої резюме до Дусі. Вона передасть.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18292
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Kit
5170 дн. тому
Семирядченка на речника! Він же ж так хотів 2004-го бути прес-секретарем през. Януковича, так пнувся, а потім - трохи облом стався... То вже, може, нехай посекретарює нарешті...
Саша
5170 дн. тому
Кутєпова в прес-секретарі!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду