Ющенко роздав останні нагороди журналістам (ДОПОВНЕНО)

25 Лютого 2010
14410
25 Лютого 2010
11:34

Ющенко роздав останні нагороди журналістам (ДОПОВНЕНО)

14410
Ющенко роздав останні нагороди журналістам (ДОПОВНЕНО)

Екс-президент Віктор Ющенко в останні дні перебування на посаді глави держави відзначив державними нагородами журналістів. Відповідні укази №227 і №228 від 23 лютого були оприлюднені на сайті президента 24 лютого.

 

Президент постановив нагородити орденом «За мужність» III ступеня

Лутьєва Володимира Григоровича - редактора міської суспільно-політичної газети «Євпаторійський тиждень», Автономна Республіка Крим;

Малахівського Мирослава Михайловича - редактора часопису «Народна думка», м.Городок, Львівська область;

 

нагородити відзнакою Президента України - Хрест Івана Мазепи

Павленка Сергія - власного кореспондента газети «Голос України», Чернігівська область;

 

присвоїти почесне звання «заслужений журналіст України»

Доленко Вірі Миколаївні - старшому редакторові творчо-виробничого об'єднання «Промінь» Національної радіокомпанії України.

 

24 лютого окремим указом №254 Віктор Ющенко нагородив орденом княгині Ольги III ступеня свого прес-секретаря Ванникову Ірину Валеріївну.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14410
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
TVoрец
5174 дн. тому
Ще не все ДОПОВНЕНО ;-)))
TVoрец
5174 дн. тому
Мне интересно, представители масс-медиа награды и почетные звания получают сразу или ждут так как многодетные мамы?!! На примере "УКАЗа ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 1125/2009 Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня»" http://www.president.gov.ua/documents/10307.html получается, что того самого "присвоєння почесного звання «Мати-героїня»" не достаточно, так как далее следует текст "ПОСТАНОВЛЯЮ: ПРИСВОЇТИ почесне звання «Мати-героїня»" Именно это "ПРИСВОЇТИ" мешает моей маме с 29 декабря (даты подписания указа) и по сей день получить звание Мать-героиня! Как говорит моя мама, из-за этой оказии она не может получать надбавку к пенсии?!! И поверьте, надбавка не астрономический размеров!!! Поэтому, предлагаю следующее, следить за развитием событий.... включить счетчик отсчета времени... посмотрим, когда же присвоят "почесне звання «заслужений журналіст України"?!!! когда дадут орден?!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду