Трансляцію інавгурації президента на Першому коментуватиме Юрій Громницький

24 Лютого 2010
16981
24 Лютого 2010
12:20

Трансляцію інавгурації президента на Першому коментуватиме Юрій Громницький

16981
Трансляцію інавгурації президента на Першому коментуватиме Юрій Громницький

Трансляцію церемонії складання присяги новообраним президентом Віктором Януковичем на Першому національному коментуватиме ведучий Юрій Громницький.

 

Нагадаємо, що трансляцію церемонії складання присяги у прямому ефірі здійснюватимуть телеканали «Рада», «Інтер» ТВі  і Перший національний. Крім того, офіційний веб-сайт Верховної Ради вестиме інтернет-трансляцію урочистого засідання.

 

Також інавгурацію покаже Перший діловий, який планує провести 25 лютого марафон «Інавгурація президента України».  В ефірі вийде пряма трансляція з парламенту, Секретаріату та Українського дому: церемонія, прийом, привітання іноземних делегацій та інші заходи. Зі студії Першого ділового коментуватимуть ці події  політологи, бізнесмени, депутати та інші експерти.

 

Складання присяги розпочнеться о 10:00 25 лютого у сесійному залі Верховної Ради України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16981
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
баранка от бублика
5195 дн. тому
Все стало ясно после окончания трансляции инаугурации на ПЕРШОМУ.Сурдоперевод мешал нормально видеть Януковича.А сделано это было в угоду расположения Громницкого в студии.Молодцы,поздравляем.
бурят-монгол
5195 дн. тому
Не чіпайте Громницького. Він нагороди собі випрошувати не буде. Просто працює собі.
ФУГАС
5196 дн. тому
А чому такий акцент на прізвищі Громницького?Він що,вже дірку в лапсердаку для ордена прокрутив?
фів
5196 дн. тому
Чекати відповіді від "об"єктивноЇ" і "чесної" "Телекритики" - спарва даремна... Ось Указ Президенда ще діючого В. Ющенка: п.5 "Держному комітету телебачення і радіомовлення України забезпечити широке висвітлення... заходів, пов"язаних з інавгурацією". У мене питання до журналіста і до редактора і керівниці "Телекритики: дайте вмотивовану відповідь: "До чого у Вашій інформації ТВі?" Це означає, що "Україна" трансляцію давать не буде? А "НТН"? На якій офіційній підставі Ви зорієнтовуєте глядачів на Ваші "рідні" телеканали? Чим вони Вам сподобалися? Журналіісти, в чому я не правий?
фів
5196 дн. тому
Агов! "Телекритика" - ви поважаєте своїх читачів? Скільки "бабла" отримали за реклу своїї каналів? Соромно признатися.... Упевнений, що пряму Інтернет- трансляцію вестиме й ІNTV. Це для вас про щось говорить? Чому ви про них не згадуєте? Дайте чесну відповіть: скільки "бабла" отримали за рекламу "своїх" каналів? Якщо не отримали, то чому пишете не об"єктивно?
фів
5196 дн. тому
Інтернет-трансляцію в реальному часі вестиме УТР - це новина, про це треба кричать? Пряму трасляцію вестимуть якщо не всі, то більшість телеканалів. Чому "Телекритика" пише лише про обраних? Скільки "бабла" отримали?
lolo
5196 дн. тому
ЧМО.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду