Присягу Януковича в парламенті у прямому ефірі покажуть «Інтер», «Рада», ТВі і Перший (ДОПОВНЕНО)

22 Лютого 2010
28382
22 Лютого 2010
16:52

Присягу Януковича в парламенті у прямому ефірі покажуть «Інтер», «Рада», ТВі і Перший (ДОПОВНЕНО)

28382
Присягу Януковича в парламенті у прямому ефірі покажуть «Інтер», «Рада», ТВі і Перший (ДОПОВНЕНО)

Трансляцію церемонії складання присяги новообраним президентом Віктором Януковичем у прямому ефірі здійснюватимуть телеканали «Рада» та «Інтер». Про це повідомляє прес-служба Верховної Ради.

 

Як повідомляє прес-служба ТВі, їхній канал також транслюватиме присягу Януковича в прямому ефірі.

 

Прес-служба Національної телекомпанії України 23 лютого уточнила, що Перший національний також покаже інавгурацію наживо.

 

Крім того, офіційний веб-сайт Верховної Ради вестиме інтернет-трансляцію урочистого засідання.

 

Складання присяги новообраним президентом України Віктором Януковичем відбудеться у сесійному залі Верховної Ради України 25 лютого о 10:00.

 

Акредитація представників ЗМІ проводиться 23 лютого з 10:00 до 17:00 за тел. 255-30-74, 255-23-60.

 

Парламентська прес-служба визначила суворо регламентований порядок роботи журналістів під час урочистого засідання.

 

Зокрема допуск представників ЗМІ здійснюватиметься 25 лютого з 08:00 до 09:15 з площі Конституції виключно з боку Маріїнського палацу.

 

Для здійснення телезйомок і фотографування прибуття новообраного президента України та високих гостей до парламенту буде відведено майданчик біля першого під'їзду будинку Верховної Ради України по вул. Грушевського, 5.

 

Після цього всі акредитовані представники ЗМІ одразу піднімаються до кулуарів третього поверху і залишаються там, доки президент України не покине будівлю Верховної Ради України.

 

Тоді представники ЗМІ у супроводі представників прес-служби зможуть спуститися до кулуарів другого поверху для збирання коментарів відповідно до редакційних завдань.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28382
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
фів
5182 дн. тому
Лесю, і Вам успіхів. Цілком щиро!
Леся Ганжа
5182 дн. тому
шановна не-прес-служба INTV, ще раз дякую за поради. я вам пояснила, що коли ми починали обдзвін, то навіть не всі канали були певні того, що вони транслюватимуть інавгурацію. та й "усі транслюватимуть" - ні не так УСІ - це неправда. Новий канал, приміром, не транслює. то ВСІ? тому замість того, щоб строчити безперестанку в коментах - хоча б перевірили. але ви ж помітили, що я вам одразу сказала - це не та новина, якій ми приділили багато уваги. можливо, тому що були інші новини? важливіші? вона не є повною, згода, але вона цілком точна і достовірна. і при обмеженому ресурсі, з яким працюю я, я не приділятиму подібним новинам більшої уваги, ніж вони на те заслуговують. а ви їй приділили так багато уваги тільки тому, що це була єдина можливість для INTV хоч якось заявити про себе на ТК. ще раз: надсилайте інформацію заздалегідь. успіхів.
фів
5182 дн. тому
Шановна Лесю! Дякую за небайдужість. Але, я вам про - одне, а ви - про інше. Я не з прес-служби INTV. Я про інше. Чому, коли йде дощ по всій Україні, то треба робити новину, що дощ іде в Києві? ВСі телеканали траслюватимуть інавгурацію! Чому про них не згадано в "Телекритициці"? Не було повідомлень прес-служб? Лесю, чесно, а прес-служба вашого телеканалу про всі новини надсилає до "Телекритики"? І все друкується? Наведіть приклад! Я писав про ТОЧНІСТЬ, ДОСТОВІРНІСТЬ І ПОВНОТУ інформації. "Телекритика" пише для професіоналів, чи для Вас, Лесю... Вам, Лесю, видається, що журналіст "Телекритики" (чи будь-який інший) сидить біля комп"ютера чи "факса" і чекає: прийшло повідомлення з прес-служби - новина є, а не прийшло, то немає новини і життя немає. Лесю, правильно!? А може треба мізками подумать, порухать сідницями, слухавку в руки взять і зателефоновути, зрештою, виїхать на подію? Чи Ви, Лесю, звикли писати про новину не виїжджаючи з офісу, писати про героя, його не бачачи? Києво-могилянка, "кульок" чи Різун?
Леся Ганжа
5182 дн. тому
шановна прес-служба INTV, замість плюватися у коментах - треба було скласти реліз і відправити до ТК. це було б і швидше, і ефективніше. ми не обдзвонювали прес-служби в пошуках такої цінної інформації, але коли отримали відповідні релізи, то розсудили, що чом би і не поінформувати ринок про це. може, хтось цікавиться - де ж буде транслюватися інавгурація, от і матиме змогу прочитати. коли з"явилася перша новина, багато хто з мовників, до яких ми подзвонили, ще вирішував, чи траслюватимуть вони цей захід. дехто, прочитавши нашу новину, надіслали вдогон свою інформацію. і ми всіх доставили, оновивши новину. більше того, потім ми складемо рейтинги, де, як і скільки глядачів подивилися інавгурацію, згідно з цією новиною. INTV теж мав змогу подзвонити до редакції чи написати до нас на пошту. бажаю успіхів у вашій нелегкій праці.
Фів
5182 дн. тому
Для журналіста який приєднався! Згоден з вами! Але... Але принаймні є ще Указ Президента України (про що я згадуавав у відгуках до "неоновленої" інформації). А є ще об"єктинвсть і всебічність журналістської інформації. Ви хочете сказати, що на "Телекрититиці" пряцюють не студенти, а школярі? Що вони не знають хто, як і що транслює? Що вони не знають скільки у нас Інтернет-мовників і те, як вони здійснюють свою роботу? Даю Вам гарантію, без дзвінка до прес-служби, що intv буде давати пряму Інтерне-трансляцію. Для "проффесіоналіів" із "Телекритики це новина? А-а, вони не знають що є INTV...Тоді давайте, як новину, напишемо, що в Києві ожеледь, хоча ОЖЕЛЕДЬ по всій Україні. Чому говоримо про чотири канали? ВСІ канали даватимуть про інавгурацію. Для "Теленкритики" це відкриття? Ну-ну.... Пишіть ще....
Журналіст, який приєднався
5182 дн. тому
Фіве, а Ви не припускалися думки, що у прес-служби ТВі ніхто і не питав, а просто існує практика розповсюдження анонсів, релізів... Можливо, від інших каналів такої інформації і не надходило - не вважають за потрібне про це повідомляти... А щодо КОМЕРЦІЙНИХ КАНАЛІВ, то, окрім Першого національного, хіба є інші? У будь-якому випадку "Україна" та НТН (який Ви, очевидно, мали на увазі) аж ніяк вже не суспільні.
фів
5182 дн. тому
Ага! Як повідомляє, прес-служба ТВі... Повторю запитання до Вашої "не оновленої" і "оновленої" інфомації. Так "Україна" , "ТНТ" будуть давати пряму трасляцію інавгурації? НІ? Чому Ви не запитали у їхніх прес-служб? А "24"?... ТВі Вам ближче? ЧОМУ ПИШЕ ЛИШЕ ПРО ЦЕЙ КОМЕРЦІЙНИЙ КАНАЛ? Дали "бабла"? Кажіть чесно... Ви в прес-службі ІNTV запитали чи буде у них у них Інтернет-трансляція? А в них буде! Це точно! І не лише у них. Ваша "інформація" - це дезінформація. Журналісти - приєднуйтеся...
карп савєліч
5183 дн. тому
Так написано ж "...і Перший" :-))
ФУГАС
5184 дн. тому
А первый национальный что: нафиг с пляжа?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду