«Обоз-UA» запускає інтернет-проект про економіку

23 Лютого 2010
14832
23 Лютого 2010
14:59

«Обоз-UA» запускає інтернет-проект про економіку

14832
«Обоз-UA» запускає інтернет-проект про економіку

Інтернет-холдинг «Обоз-UA» запускає новий проект «Фінобоз». Про це повідомляє інтернет-видання «МедіаБізнес» з посиланням на прес-службу компанії.

 

Проект інформуватиме про новини економіки, фінансових ринків, курси валют, рішення уряду і парламенту, аналітичні огляди і прогнози. Також публікуватиме історії становлення відомих мільйонерів, Кейси, як розпочати бізнес, таємниці рекламістів і маркетологів, за допомогою яких виробники намагаються продати непотрібні товари, історії створення брендів. Запланована також рубрика «Стиль» про статусні і дорогі речі.

 

На «Фінобозі» будуть як власні оперативні новини й аналітика, так і перекладні публікації.

 

«У період, коли світова економічна криза поки не відступила, кількість людей, які цікавляться прогнозами розвитку галузей, курсами валют і цінами на нерухомість, зростає. Цією тенденцією ми і збираємося скористатися та вийти до кінця року на лідерські позиції серед фінансових сайтів», - цитує видання директора з маркетингу інтернет-холдингу «Обоз-UA» Сергій Ковальчук.

 

Інтернет-холдинг «Обоз-UA» був створений у 2007 році. До нього входять портали і сайти Obozrevatel.com, UAportal.com, Kiev2000.com, Mobilnik.ua, Show.Oboz.ua, Sport.Oboz.ua, Fin.Oboz.ua, HiBlogger.net, Meganews.kiev.ua, Auto.Oboz.ua, Kino.Oboz.ua, Megaban.kiev.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14832
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду