detector.media
23.02.2010 14:59
«Обоз-UA» запускає інтернет-проект про економіку

Інтернет-холдинг «Обоз-UA» запускає новий проект «Фінобоз». Про це повідомляє інтернет-видання «МедіаБізнес» з посиланням на прес-службу компанії.

 

Проект інформуватиме про новини економіки, фінансових ринків, курси валют, рішення уряду і парламенту, аналітичні огляди і прогнози. Також публікуватиме історії становлення відомих мільйонерів, Кейси, як розпочати бізнес, таємниці рекламістів і маркетологів, за допомогою яких виробники намагаються продати непотрібні товари, історії створення брендів. Запланована також рубрика «Стиль» про статусні і дорогі речі.

 

На «Фінобозі» будуть як власні оперативні новини й аналітика, так і перекладні публікації.

 

«У період, коли світова економічна криза поки не відступила, кількість людей, які цікавляться прогнозами розвитку галузей, курсами валют і цінами на нерухомість, зростає. Цією тенденцією ми і збираємося скористатися та вийти до кінця року на лідерські позиції серед фінансових сайтів», - цитує видання директора з маркетингу інтернет-холдингу «Обоз-UA» Сергій Ковальчук.

 

Інтернет-холдинг «Обоз-UA» був створений у 2007 році. До нього входять портали і сайти Obozrevatel.com, UAportal.com, Kiev2000.com, Mobilnik.ua, Show.Oboz.ua, Sport.Oboz.ua, Fin.Oboz.ua, HiBlogger.net, Meganews.kiev.ua, Auto.Oboz.ua, Kino.Oboz.ua, Megaban.kiev.ua.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY