QTV оновив сітку і змінив логотип

23 Лютого 2010
22838
23 Лютого 2010
12:05

QTV оновив сітку і змінив логотип

22838
QTV оновив сітку і змінив логотип

22 лютого відбувся рестарт  нішевого проекту СТБ - супутникового каналу QTV. Про це повідомляє прес-служба СТБ

 

Канал  вийшов в ефір з новою програмною сіткою та новим логотипом QTV замість «Куй-ТБ». За словами виконавчого директора Іллі Семенова, перезапуск здійснюється з метою розширити  аудиторію каналу шляхом залучення нових груп глядачів.

 

«Ми посилили  програмування каналу, зробивши акцент на прем'єрних продуктах - всесвітньо відомих телесеріалах та програмах, які стали подіями в телеіндустрії, і які раніше український глядач не бачив на вітчизняному ТБ», - цитує прес-служба пана Семенова.  За його словами, канал покаже  американські та європейські космічні саги, фантастичні серіали та кримінальні драми. Новий слоган каналу - «Це фантастика!».

 

Зокрема в ефірі виходитиме  науково-фантастичний серіал виробництва Sci-Fi «Зоряний крейсер "Галактика"» (Battlestar Galactica) (у будні з 20.00 по 22.00). Після його закінчення в цьому слоті вийде космічна сага «Зоряний шлях» (Star Trek).

 

Як вже повідомляла ТК, на каналі також вийде серіал «Декстер» (Dexter). Серіал транслюватиметься з понеділка по четвер о 23.00, згодом у цьому слоті його замінить американський серіал «Герої». Нагадаємо, перші сезони цього серіалу  раніше показував ICTV. Як повідомляє прес-служба QTV, купив права на всі подальші прем'єрні покази «Декстера» та «Героїв» в Україні.

 

Окрім цього, з понеділка по четвер о 22.00 на каналі вийде прем'єра британського телесеріалу ВВС про загадкову іншопланетну подорож у часі - «Доктор Ху» (Doctor Who). А у п'ятницю о 22.00 вийде документальна програма телеканалу Spike (США) про бойові та військові мистецтва всіх історичних епох - «Воїн всіх часів» (Deadlieast Warrior).

 

А  в суботу та неділю о 20.00 оновиться слот «Бої без правил». QTV вперше покаже  чемпіонат з реслінгом - «Реслманія». Також, в оновленій сітці  з самого початку буде показана аніме-версія манги «Наруто» (будні , 18.00). також на каналі вийдуть аніме «Бліч» та «Аватар».

 

А щосуботи о 21.00 транслюватимуться  фільми про кунг-фу за участю Брюса Лі та Джекі Чана.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22838
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5148 дн. тому
Потрібно ж оновлятись)))
Otar Dovzhenko
5148 дн. тому
Інакше кажучи, прикол з "Куй-ТБ" перестав усіх прикалувати.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду