detector.media
23.02.2010 12:05
QTV оновив сітку і змінив логотип
QTV оновив сітку і змінив логотип

22 лютого відбувся рестарт  нішевого проекту СТБ - супутникового каналу QTV. Про це повідомляє прес-служба СТБ

 

Канал  вийшов в ефір з новою програмною сіткою та новим логотипом QTV замість «Куй-ТБ». За словами виконавчого директора Іллі Семенова, перезапуск здійснюється з метою розширити  аудиторію каналу шляхом залучення нових груп глядачів.

 

«Ми посилили  програмування каналу, зробивши акцент на прем'єрних продуктах - всесвітньо відомих телесеріалах та програмах, які стали подіями в телеіндустрії, і які раніше український глядач не бачив на вітчизняному ТБ», - цитує прес-служба пана Семенова.  За його словами, канал покаже  американські та європейські космічні саги, фантастичні серіали та кримінальні драми. Новий слоган каналу - «Це фантастика!».

 

Зокрема в ефірі виходитиме  науково-фантастичний серіал виробництва Sci-Fi «Зоряний крейсер "Галактика"» (Battlestar Galactica) (у будні з 20.00 по 22.00). Після його закінчення в цьому слоті вийде космічна сага «Зоряний шлях» (Star Trek).

 

Як вже повідомляла ТК, на каналі також вийде серіал «Декстер» (Dexter). Серіал транслюватиметься з понеділка по четвер о 23.00, згодом у цьому слоті його замінить американський серіал «Герої». Нагадаємо, перші сезони цього серіалу  раніше показував ICTV. Як повідомляє прес-служба QTV, купив права на всі подальші прем'єрні покази «Декстера» та «Героїв» в Україні.

 

Окрім цього, з понеділка по четвер о 22.00 на каналі вийде прем'єра британського телесеріалу ВВС про загадкову іншопланетну подорож у часі - «Доктор Ху» (Doctor Who). А у п'ятницю о 22.00 вийде документальна програма телеканалу Spike (США) про бойові та військові мистецтва всіх історичних епох - «Воїн всіх часів» (Deadlieast Warrior).

 

А  в суботу та неділю о 20.00 оновиться слот «Бої без правил». QTV вперше покаже  чемпіонат з реслінгом - «Реслманія». Також, в оновленій сітці  з самого початку буде показана аніме-версія манги «Наруто» (будні , 18.00). також на каналі вийдуть аніме «Бліч» та «Аватар».

 

А щосуботи о 21.00 транслюватимуться  фільми про кунг-фу за участю Брюса Лі та Джекі Чана.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY