detector.media
22.02.2010 16:52
Присягу Януковича в парламенті у прямому ефірі покажуть «Інтер», «Рада», ТВі і Перший (ДОПОВНЕНО)

Трансляцію церемонії складання присяги новообраним президентом Віктором Януковичем у прямому ефірі здійснюватимуть телеканали «Рада» та «Інтер». Про це повідомляє прес-служба Верховної Ради.

 

Як повідомляє прес-служба ТВі, їхній канал також транслюватиме присягу Януковича в прямому ефірі.

 

Прес-служба Національної телекомпанії України 23 лютого уточнила, що Перший національний також покаже інавгурацію наживо.

 

Крім того, офіційний веб-сайт Верховної Ради вестиме інтернет-трансляцію урочистого засідання.

 

Складання присяги новообраним президентом України Віктором Януковичем відбудеться у сесійному залі Верховної Ради України 25 лютого о 10:00.

 

Акредитація представників ЗМІ проводиться 23 лютого з 10:00 до 17:00 за тел. 255-30-74, 255-23-60.

 

Парламентська прес-служба визначила суворо регламентований порядок роботи журналістів під час урочистого засідання.

 

Зокрема допуск представників ЗМІ здійснюватиметься 25 лютого з 08:00 до 09:15 з площі Конституції виключно з боку Маріїнського палацу.

 

Для здійснення телезйомок і фотографування прибуття новообраного президента України та високих гостей до парламенту буде відведено майданчик біля першого під'їзду будинку Верховної Ради України по вул. Грушевського, 5.

 

Після цього всі акредитовані представники ЗМІ одразу піднімаються до кулуарів третього поверху і залишаються там, доки президент України не покине будівлю Верховної Ради України.

 

Тоді представники ЗМІ у супроводі представників прес-служби зможуть спуститися до кулуарів другого поверху для збирання коментарів відповідно до редакційних завдань.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY