Гендиректором КРРТ знову призначили Анатолія Антоненка

22 Лютого 2010
15148
22 Лютого 2010
11:18

Гендиректором КРРТ знову призначили Анатолія Антоненка

15148
Гендиректором КРРТ знову призначили Анатолія Антоненка

Міністерство транспорту та зв'язку  України поновило на посаді генерального директора Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення Анатолія Антоненка. Про це йдеться в наказі від 19.02.2010 року № 49-О, повідомляє сайт концерну РРТ.

 

Пан Антоненко, який був звільнений  у серпні 2009 року, після того, як пішов на лікарняний. Виконувачем обов'язки керівника Концерну призначили Олега Копійку.

 

Нагадаємо, у жовтні 2009 року обов'язки генерального директора Концерну виконував Володимир Іщук. Колишнього в. о. гендиректора Олега Копійку, який обіймав цю посаду з 3 серпня, наказом КРРТ від 6 жовтня призначено першим заступником генерального директора Концерну.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15148
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Pravda
5148 дн. тому
Антоненко місце у в'язниці. Сподіваюсь, що нова влада потурбується про це.
Dex
5176 дн. тому
Что Антоненко, что Ищук, что Гончар. Все кто воруют, будут на коне. А когда на одной дороге встречаются три вора, то на коне оказывается самый воровитый.
Pravosudie
5176 дн. тому
Дочекались нарешті! Ера Іщуків-Гончарів відходить у минуле разом із своїми "героями",які загнали в прірву ВАТ "Укртелеком"-за інформацією того ж Гончара, збитки ВАТ "Укртелеком" в 2009році склали більш ніж 456млн.грн. Це ж треба було так "керувати"роками і так пишатись своїми "досягненнями"?! Одне з найбільш прибуткових державних підприємств,можна сказати стратегічного значення,так збанкрутіло при такому "високопрофесійному керівництву" Гончара. Таких горе-керівників-Гончарів-Іщуків треба мітлою вимітати.І ось,нарешті, справедливість перемогла-Антоненка поновили на роботі, а Іщука звільнили. Тепер черга за іншими "керівниками"?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду