Український фотограф Степан Рудик став лауреатом конкурсу World Press Photo

12 Лютого 2010
15904
12 Лютого 2010
19:04

Український фотограф Степан Рудик став лауреатом конкурсу World Press Photo

15904
Український фотограф Степан Рудик став лауреатом конкурсу World Press Photo

Український фотокореспондент Степан Рудик став лауреатом конкурсу World Press Photo. Відповідне повідомлення опубліковано на сайті конкурсу.

 

Пан Рудик переміг у номінації «Спортивне фото», зайнявши третє місце. На конкурс він подав серію чорно-білих знімків. Сюжетами для них послужили бійки на вулицях Києва.

 

Степан Рудик - член київського клубу фотохудожників «Ікар». Співпрацює з РІА «Новости».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Головним переможцем є італієць Пьєтро Мастурцо (Pietro Masturzo). Журі відзначило його роботу, що зображає перебіг акцій протесту в Ірані, що влітку 2009 року розпочалися після виборів Президента. Знімок зображає жінку, яка посеред ночі вигукує лозунги з даху будівлі.

 

 

 

Загалом нагороди у 21 номінації отримали 63 фотографи з 23 країн. Свої роботи на конкурс подали 5847 претенденти з 128 країн.

 

Це вже не перша перемога українських фотокорів на престижному конкурсі. Як повідомляла «Детектор медіа», 2009 року приз World Press Photo отримав київський фотограф Гліб Гараніч. Він здобув третє місце в номінації «Гарячі репортажні новини» за світлину із грузинського міста Горі.

 

Фото - www.worldpressphoto.org, www.rian.ru

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15904
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Amidov
5202 дн. тому
напишите мне, amidov(собако)i.ua дам вам адрес
Мирос
5204 дн. тому
Добрий вечір! Скажіть будь ласка де можна знайти адресу єлектронної пошти Степана Рудика?
Г.Б.
5204 дн. тому
Степан Рудик талановитий фотограф, проте має істотну в йудині наші часи ваду. Він УКРАЇНЕЦЬ. В рідній його країні правлять бал не українці. Ментальні й неприховані українофоби. Тому й визнання прийшло з Франції. Тримайся, Степане!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду