Нацрада розпочала процедуру конкурсу на 29 вільних телерадіочастот

10 Лютого 2010
21324
10 Лютого 2010
19:05

Нацрада розпочала процедуру конкурсу на 29 вільних телерадіочастот

21324
Нацрада розпочала процедуру конкурсу на 29 вільних телерадіочастот

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 10 лютого заслухала презентації учасників конкурсу на вільні телерадіоканали, оголошеного 28 жовтня 2009 року (рішення про конкурс було ухвалене 21 жовтня).

 

На конкурс запропоновано 10 телевізійних і 19 радіочастот. Однак на 16 із них не знайшлося претендентів, тож їх Нацрада внесла до резерву. Заявки надійшли на чотири телечастоти і на дев'ять радійних.

 

Найбільш привабливою виявилася частота 102,1 МГц у Львові (потужність передавача - 100 Вт, 24 год/добу). На неї свої заявки подали шість компаній. На решту частот претендують по 1-3 конкурсанти.

 

Участь у конкурсі беруть 17 компаній. Найбільше заявок подали Національна радіокомпанія України (5) і ЗАТ «ТРК "Лідер"» (радіо «Шансон» - 4). По одній заявці надійшло від ВАТ «Київтелемонтаж» («Мегаспорт»), ТОВ «ТРК "Клас"» («Перець-ФМ. Стильне радіо»), АТ «Онікс» («Мелодія»), ДТРК «Крим» (Сімферополь), ТОВ «ТРК "Андсер"» (Одеса), ТОВ «ТРК "Міський телеканал"» (Одеса), ТОВ «ТРК "Клуб-ТВ"» (Одеса), ТОВ «Телерадіокомпанія "Відікон"» (Суми), ТОВ «ТРК "ІФ Медіа-Груп"» (Київ), Львівська ОДТРК (Львів), ТОВ «Прайм-медіа» (Львів), ТОВ «ТРК "Галичина"» (Львів), ТОВ «Капітал-медіа» (Львів), ТОВ «ТРК "Міст-ТБ"» (Львів), ТОВ «Студентське радіо» (Миколаїв).

 

Нацрада взяла до відома інформацію присутніх представників компаній і врахує її при подальшому обговоренні.

 

Граничний термін підбиття підсумків конкурсу - 26 лютого 2010 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21324
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вепря
5202 дн. тому
эти уроды из нацсовета в среду начали новый конкурс - очередное заседание устроили пять человек вместо шести предусмотренных законом. собрались и вспомнили, что осталось не закрытым какое-то заседание годичной давности. Решили продолжить его дополнив более чем 140 новыми в т.ч. конкурсными вопросами. такого беспредела не было за всю историю нацсовета. Андрюша Мирошниченко организовал. Таня Лебедева, Плаксюк, Понеделко и Мокриди со сломанной ногой поддержали. а вы говорите хреновые были выбори. нехреновые раз пошел такой понос
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду