ОДТРК «Лтава» вп’яте обирає найкращого молодого співака Полтавщини

9 Лютого 2010
12680
9 Лютого 2010
17:58

ОДТРК «Лтава» вп’яте обирає найкращого молодого співака Полтавщини

12680
ОДТРК «Лтава» вп’яте обирає найкращого молодого співака Полтавщини

На початку лютого в телецентрі Полтавської ОДТРК «Лтава» завершився перший етап V телевізійного конкурсу молодих виконавців сучасної української пісні «"Квадрат У" шукає таланти», який уже кілька років поспіль проводить телерадіокомпанія спільно з музичним молодіжним проектом «Квадрат Успіху». Крім того, партнером проекту цього року виступив відділ у справах сім'ї та молоді облдержадміністрації. Про це повідомляє офіційний сайт Держкомтелерадіо.

 

У цьогорічному конкурсі взяли участь 30 молодих співаків з Полтави та районів області, два пісенних дуети і шість музичних гуртів. До складу журі ввійшли відомі на Полтавщині співаки і музиканти. У результаті відбіркового туру дипломи лауреатів конкурсу і право продовжити змагання у другому етапі вибороли 14 сольних виконавців, один дует і чотири гурти. Дев'ять учасників отримали звання дипломантів конкурсу.

 

З 1 березня для лауреатів розпочнеться другий етап телеконкурсу. Їхні виступи оцінюватимуть телеглядачі через SMS-голосування.

 

Ім'я переможця V телевізійного конкурсу «"Квадрат У" шукає таланти» буде оголошено на гала-концерті. Він отримає головний подарунок від телерадіокомпанії «Лтава» - зйомку відеокліпу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12680
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду