Янукович планує ставитися до критики у ЗМІ з гумором

6 Лютого 2010
18999
6 Лютого 2010
08:04

Янукович планує ставитися до критики у ЗМІ з гумором

18999
Янукович планує ставитися до критики у ЗМІ з гумором

Відповідаючи на запитання журналіста, що таке свобода слова, під час програми  «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на каналі «Інтер» кандидат у Президенти Віктор Янукович передовсім відзначив: «Для мене свобода слова - це свобода слова».

 

На прохання уточнити, лідер Партії регіонів додав, що пресу треба зробити вільною та незаангажованою.

 

«Якщо конкретніше, то я вважаю, що ми повинні зробити пресу вільною та незалежною. Вільна та незалежна преса завжди буде об'єктивною і вона не буде заангажованою. І тому, я думаю, що багато що буде залежати не тільки від влади, але й від самої преси. Від вашої принциповості. Ми хочемо, щоб преса була справедливою, гострою і завжди відображала точку зору українського народу, точку зору наших партнерів у світі», - сказав він.

 

На запитання, як він планує реагувати на критику, Віктор Янукович відповів лаконічно:

«з гумором».

 

Коли журналіст поцікавився, чи планує кандидат у президенти від Партії регіонів, окрім застосування власного почуття гумору, робити з критики журналістів висновки, той зізнався: «Ось коли мені кажуть про мої недоліки, я їх ніколи не заперечую. Завжди з ними борюся. Частіше вони мене перемагають, але я продовжую боротися».

 

У цьому контексті постало питання про казус із Чеховим. Пояснюючи причини цього, Віктор Янукович заявив, що готовий «вступити у полеміку, поговорити про наших класиків, про їхні твори» і з впевненістю повторив, що вважає Чехова «прекрасним українським поетом», оскільки той «дуже багато жив на українській землі і став нам рідним».   

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18999
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Микола
5199 дн. тому
З гумором означає: дати головицю за критику, а потім пояснити: "Я пожартував".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду