detector.media
06.02.2010 08:04
Янукович планує ставитися до критики у ЗМІ з гумором

Відповідаючи на запитання журналіста, що таке свобода слова, під час програми  «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на каналі «Інтер» кандидат у Президенти Віктор Янукович передовсім відзначив: «Для мене свобода слова - це свобода слова».

 

На прохання уточнити, лідер Партії регіонів додав, що пресу треба зробити вільною та незаангажованою.

 

«Якщо конкретніше, то я вважаю, що ми повинні зробити пресу вільною та незалежною. Вільна та незалежна преса завжди буде об'єктивною і вона не буде заангажованою. І тому, я думаю, що багато що буде залежати не тільки від влади, але й від самої преси. Від вашої принциповості. Ми хочемо, щоб преса була справедливою, гострою і завжди відображала точку зору українського народу, точку зору наших партнерів у світі», - сказав він.

 

На запитання, як він планує реагувати на критику, Віктор Янукович відповів лаконічно:

«з гумором».

 

Коли журналіст поцікавився, чи планує кандидат у президенти від Партії регіонів, окрім застосування власного почуття гумору, робити з критики журналістів висновки, той зізнався: «Ось коли мені кажуть про мої недоліки, я їх ніколи не заперечую. Завжди з ними борюся. Частіше вони мене перемагають, але я продовжую боротися».

 

У цьому контексті постало питання про казус із Чеховим. Пояснюючи причини цього, Віктор Янукович заявив, що готовий «вступити у полеміку, поговорити про наших класиків, про їхні твори» і з впевненістю повторив, що вважає Чехова «прекрасним українським поетом», оскільки той «дуже багато жив на українській землі і став нам рідним».   

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY