Сьогодні останній день агітації на виборах Президента України

5 Лютого 2010
4837
5 Лютого 2010
12:29

Сьогодні останній день агітації на виборах Президента України

4837
Сьогодні останній день агітації на виборах Президента України

5 лютого о 24.00 завершується агітація на виборах Президента. Згідно з ухваленим Центральною виборчою комісією Календарним планом основних організаційних заходів з підготовки та проведення голосування з виборів Президента України 7 лютого 2010 року, агітація кандидатів у президенти, яка розпочалася з 26 січня, триває до 5 лютого до 24.00.

 

Результати другого туру голосування під час виборів Президента України ЦВК повинна встановити не пізніше 17 лютого 2010 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4837
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Злой
5217 дн. тому
Я сам не в восторге от бело -голубых, НО 2004год - страна в порыве глубоких перемен. Простые люди в ожидании доброй и спокойной жизни. Апельсины победили! Ура! Свой президент, свой премьер, свой парламент. Куча уволеных неугодных руководителей, посадили своих. Силовые структуры оранжевые. Россия - враг. Грузия и Прибалтика долгожданное счастье. Европа открыла двери. НАТО у порога. ДЕЛАЙТЕ! ВСЕ, ЧТО ВЫ ОРАЛИ! СДЕЛАЙТЕ ХОТЬ ЧТО-ТО! НУ! И ПОЛНАЯ ЖОПА! Хочу заметиь ВЕЗДЕ. Еще раз! Или как в мультике. ШО, ОПЯТЬ! ЕВРОПА!!!
Сергей
5217 дн. тому
УУУУУРРРРРРРРААААААА!!!!!!)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду