Британський телеканал Sky Sports розпочинає 3D-трансляції футбольних матчів

31 Січня 2010
18499
31 Січня 2010
11:07

Британський телеканал Sky Sports розпочинає 3D-трансляції футбольних матчів

18499
Британський телеканал Sky Sports розпочинає 3D-трансляції футбольних матчів

Британський телеканал Sky Sports в неділю вперше в історії телемовлення проведе пряму трансляцію футбольного матчу в тривимірному форматі (3D), повідомляє УНІАН з посиланням на РІА «Новости».

 

Футбольні фанати зможуть одержати 3D-окуляри в дев'ятьох пабах Лондона, Манчестера, Кардіффа, Едінбурга та Дубліна, щоб подивитися гру прем'єра-ліги «Арсенал» - «Манчестер Юнайтед». Утім, телеканал не розкриває, в яких саме пабах буде експеримент, щоб не створювати надмірного ажіотажу і дозволити завсідникам випробувати новий тип мовлення.

 

Пілотна тривимірна трансляція відбудеться напередодні відкриття першого європейського 3D-каналу, який Sky має намір запустити в квітні.

 

У прямому ефірі Sky Sports йтиме паралельна, традиційна трансляція. Таким чином, канал вестиме дві окремі трансляції з різними знімальними групами і коментаторами.

 

Канал розробляв власну систему мовлення в технології 3D останні два роки і, як зазначають на телеканалі, вів консультації з американськими колегами, зокрема з творцями і режисером найбільш високотехнологічного прикладу цього формату на сьогоднішній день - блокбастера «Аватар» - Джеймсом Кемероном.

 

Sky Sports обіцяє збільшувати кількість трансляцій футбольних матчів в 3D мірою того, як ставатиме більше обладнання, здатного передавати тривимірну картинку. Навесні цього року подібні трансляції йтимуть в сотнях пабів по всій країні.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18499
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду