Британський канал Sky переходить на 3D-формат

3 Серпня 2010
11707
3 Серпня 2010
13:23

Британський канал Sky переходить на 3D-формат

11707
Британський канал Sky переходить на 3D-формат

Британський супутниковий телеканал Sky офіційно заявив про початок 3D-мовлення з 1-го жовтня,  пише HDTV.ru.

 

Для отримання відеоматеріалів в 3D-форматі уже підписані договори з низкою кіностудій: Disney, Fox, Universal, Warner Brothers, Paramount и Dreamworks, а також ведуться переговори з Sony Pictures.

 

Відтепер, окрім показу 3D-фільмів, Sky планує висвітлювати в цьому форматі деякі спортивні події, зокрема культовий для англійців гольфовий турнір Кубок Рейдера за участі команд США, Великобританії та деяких країн Європи. Також протягом року для усіх абонентів Sky у Великобританії будуть доступні для об'ємного перегляду й інші канали, у тому числі розважальні шоу та телепрограми.

 

Нагадаємо, телевізійна корпорація Sky почала трансляцію тестових програм для 3D-телебачення ще наприкінці 2008 року. Нову технологію канал Sky News продемонстрував на прикладі показу регбійних матчів.

 

Як уже повідомляла ТК, Sky Sports у січні 2010 вперше в історії телемовлення провів пряму трансляцію футбольного матчу в тривимірному форматі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11707
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Игорь
5024 дн. тому
Пока буржуи "бесятся с жиру", в Украине такие группы чепешников, как действующих под ником "Триолан", втюхивают зомбированным ими гражданам аналоговое ТВ :)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду