На «Інтері» − прем’єра документального фільму про закулісся ралі «Дакар-2010»

28 Січня 2010
16948
28 Січня 2010
08:50

На «Інтері» − прем’єра документального фільму про закулісся ралі «Дакар-2010»

16948
На «Інтері» − прем’єра документального фільму про закулісся ралі «Дакар-2010»

Телеканал «Інтер» репрезентує документальный фільм журналіста та документаліста   Андрія Цаплієнка «Танго з Дакаром». Прем`єра відбудеться у п'ятницю, 5 лютого, о 00:00, відразу після програми «Велиика політика», повідомляє сайт телеканалу.

 

Оператор стрічки - Вадим Ревун. Фільм оповідає про драматичні історії «Дакара», взаємини людей в екстремальних умовах та   волю до перемоги. Крім того, глядачі матимуть можливість дізнатися про нові факти з історії ралі. Оскільки маршрут «Дакара-2010» пролягав територією інків та індіанців, автори скористалися нагодою розповісти про культуру цих народів. За їхніми словами, зустріч з тубільцями повністю ламає стереотипне уявлення про Латинську Америку.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», «Інтер» брав участь у ралі у складі Цаплієнка та Вадима Ревуна. В своїх репортажах вони щоденно інформували про перебіг подій глядачів «Інтера» та «К1».

 

На початку лютого   «Інтер» запустив сайт, присвячений ралі «Дакар-2010» - dakar.inter.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16948
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5225 дн. тому
Сплять люди в такий час!) Якшо загнали так пізно в сітку - значить нічого особливого)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду