«Інтер» запустив сайт, присвячений ралі «Дакар»

2 Січня 2010
18935
2 Січня 2010
11:00

«Інтер» запустив сайт, присвячений ралі «Дакар»

18935
«Інтер» запустив сайт, присвячений ралі «Дакар»

 «Інтер» запустив сайт, присвячений ралі «Дакар-2010» - dakar.inter.ua. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

На веб-ресурсі представлена довідкова інформація про ралі, досьє української команди, дані про особливості найпрестижнішиих гонок світу. До послуг відвідувачів - інтерактивна карта, де можна детально ознайомитися з перешкодами на 15 етапах, що чекають на учасників ралі на шляху з Буенос-Айреса до Ікіки та навпаки.

 

Фоторепортажі та фотоматеріали сайту ілюструють географічні особливості Аргентини і Чілі та знайомлять читачів зі спортивною філософією як автолюбителів, так і компаній-автогігантів.

 

За інформацією прес-служби «Інтера», невдовзі на сайті з`являться перші матеріали з Аргентини та Чілі: гарячі новини, відео з етапів раллі, ексклюзивні репортажі Андрія Цаплієнка, відеощоденники «Дакара», перші цифри турнірної таблиці тощо.

 

Цього року «Дакар» проводиться в Латинській Америці та триватиме майже місяць. Маршрут пролягає на півночі Аргентини й Чилі. Щодня перегони охоплюватимуть до 500-700 км екстремальної траси: гірська місцевість, джунглі, болота, океанське узбережжя. Загалом гонщики мають подолати близько 9 тисяч кілометрів у горах і пустелях Аргентини і Чилі.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», «Інтер» бере участь у ралі у складі Андрія Цаплієнка та оператора Вадима Ревуна. В своїх репортажах вони щоденно інформуватимуть про перебіг подій глядачів «Інтера» та «К1».

 

Учора, 2 січня, українська команда «Sixt Ukraine», до складу якої входять учасники з «Інтера», на чолі з пілотом Вадимом Нестерчуком стартувала у змаганнях, повідомляє сайт «Чемпіон». Основна частина змагань відбувається сьогодні, 2 січня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18935
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду