Гостем «Великої політики» на «Інтері» буде Ющенко, а на «Шустер live» прийдуть представники БЮТ і ПР

22 Січня 2010
23485
22 Січня 2010
17:49

Гостем «Великої політики» на «Інтері» буде Ющенко, а на «Шустер live» прийдуть представники БЮТ і ПР

23485
Гостем «Великої політики» на «Інтері» буде Ющенко, а на «Шустер live» прийдуть представники БЮТ і ПР

22 січня о 21.30 у ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер» візьме участь Президент України Віктор Ющенко. В Секретаріаті Президента ТК повідомили, що програма пройде у звичному режимі прес-клубу, тема програми «Підсумки першого туру президентських виборів та майбутнє України».

 

На програму «Шустер live» для обговорення теми «Скільки коштує свобода» прийдуть представники БЮТ та Партії регіонів, експерти, бізнесмени та банкіри. Зокрема від БЮТ зголосилися взяти участь народний депутат Сергій Соболєв, голова Державного комітету з питань розвитку підприємництва Олександра Кужель, голова Європейської партії Микола Катеринчук. Від Партії регіонів будуть народні депутати Сергій Головатий, Ірина Акімова та Михайло Папієв.

 

Нагадаємо, програма вийде 22 січня на телеканалі «Україна» о 21.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23485
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДимОК
5216 дн. тому
Ющенко уже неактуален. Или снова пришёл на Юлю грязь лить?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду