Президент висловив співчуття у зв’язку зі смертю Романа Купчинського

22 Січня 2010
6328
22 Січня 2010
12:56

Президент висловив співчуття у зв’язку зі смертю Романа Купчинського

6328
Президент висловив співчуття у зв’язку зі смертю Романа Купчинського

Президент України Віктор Ющенко висловив співчуття у зв'язку зі смертю колишнього директора української служби Радіо «Свобода» Романа Купчинського. Відповідне повідомлення опубліковано на сайті глави держави.                                                                                         

 

«Від нас пішла прекрасна людина, видатний журналіст, істинний патріот України, який усе життя присвятив служінню рідній нації», - йдеться у тексті співчуття пана Ющенка.

 

Президент підкреслив, що Роман Купчинський надзвичайно багато зробив для розвитку незалежної української публіцистики й літератури, активно сприяв відродженню української державності, утвердженню в нашій країні демократії й свободи слова.

 

«Його передчасна смерть - це непоправна втрата для рідних, близьких, друзів, колег і однодумців, для всього українства», - зазначив Глава держави.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», пан Купчинський помер 19 січня у Вашингтоні (США) після тяжкої хвороби.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6328
Читайте також
29.01.2010 14:34
Микола Жулинський, «День»
10 428
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду